FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - DACIA MIOVENI 1-2 (2007-2008)

Arbitrul partidei Poli - Mioveni, Robert Dumitru: "Nimic suspect. Putea fi 3-0 pentru gazde în minutul 15"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

Arbitrul care a oficiat la centru în partida Politehnica Timişoara - Dacia Mioveni din sezonul trecut, Robert Dumitru, mărturiseşte că nu a simţit nimic suspect în teren şi demontează acuzaţiile lansate de finanţatorul bănăţenilor, Marian Iancu, la adresa a doi dintre jucătorii formaţiei viola.

"Nimic nu mi-a dat de bănuit în acel meci. Ca jucător, te umpli de penibil ca să faci inten'ionat o asemenea greşeală? Nu cred!

A fost prea flagrantă faza pentru a putea fi bănuită de ceva. Din cîte-mi amintesc, pînă în minutul 15 trebuia să fie 3-0 pentru Poli. Au ratat ocazii mari, una imensă chiar prin Ganea. Nu au fose evenimente care să mă determine să-mi pun întrebări" a spus Dumitru pentru gsp.ro.

Marian Iancu l-a acuzat la sportro pe fostul finanţator al Daciei Mioveni, Gigi Neţoiu, că ar fi încercat să-i contacteze pe doi dintre jucătorii Politehnicii înaintea confruntării directe din campionatul trecut:

"Au fost doi fotbalişti contactaţi pînă la urmă, a existat o valiză pentru ei. Aceştia nu au fost însă însă în niciun caz Ştefan Grigorie şi Dan Alexa, ci cu totul alţi doi jucători.

Mi-e clar că Gigi Neţoiu este cel mai mare peşte din fotbalul românesc, conducătorul Asociaţiei Fotbaliştilor Tîrfe din România"

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (5)
 •  04 Februarie 2009, 14:56

in afara a doua goluri avans, date de cinu mioveniuluin nu a fost nimic suspect. daca trebuia le dadea si trei.

 •  04 Februarie 2009, 14:41

acum imi dau seama ca o fost si arbitrul asta implicat.nu lo dat pe canu afara la o lovitura cu piciorul in burta ,ca io dat si netoiu ceva bani si lui.lo lasat pe canu sa ne incurce.

 •  04 Februarie 2009, 14:21

FC TIMISOARA-DINAMO 0-3 BLAT

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close