FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Arcaba va pleca de la Internaţional

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Portarul australian Tomislav Arcaba va reveni marţi din Australia, dar nu pentru a se alătura lotului în pregătiri, ci pentru a-şi încheia socotelile cu Internaţional.

 

Arcaba vrea să plece de la Inter, deoarece este nemulţumit de statutul de rezervă pe care l-a avut în campionatul trecut, iar conducerea clubului argeşean nu se opune dorinţei acestuia. Astfel, portarul Arcaba este al optulea jucător de care Curtea de Argeş se va despărţi în această perioadă, după ce Ionuţ Badea a renunţat deja la jucătorii Pampea, Raţiu, Vezan, Blay, Zăgrean, Stoianof şi Abiodun.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează