FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA 2-1

VIDEO + FOTO Drept la ţintă » "Glonţul" lui Latovlevici scufundă reduta Petrolul, 2-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 30 septembrie 2012 23:22

Steaua învinge Petrolul cu 2-1, după ce ploieştenii reuşiseră să deschidă scorul.

Steaua a revenit pe "Ilie Oană" la un an după meciul cîştigat la "masa verde" în urma incidentului în care George Galamaz a fost lovit de un suporter. Acum, fundaş a schimbat tricoul şi a apărat poarta ploieştenilor alături de un alt fost stelist, Geraldo. Cei doi au făcut un cuplu aproape perfect, fiind cei mai buni jucători ai gazdelor.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Repriză incendiară
Împinşi de la spate de peste 14.000 de ultraşi, ploieştenii puteau deschide scorul încă din minutul 6. Hamza a executat excelent o lovitură liberă, publicul a erupt, dar totul a fost doar o iluzie optică, mingea trecînd la o palmă de bara porţii lui Tătăruşanu. Steaua a replicat prin Chipciu şi Rusescu (22),  care l-a aceeaşi fază au fost blocaţi de fiecare dată de Bornescu. Golul a venit în partea a doua a reprizei, cînd Boudjemaa a trimis un balon la a doua bară în careul Stelei, Cristescu a trimis cu capul în 6 metri, iar Bokila l-a executat pe Tătăruşanu (38).

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Ritmul alert al meciului s-a menţinut pînă în finalul reprizei, cînd Steaua a dat lovitura. Chipciu a scăpat singur cu Bornescu, a şutat în portar, dar Nikolici a reluat în plasă din alunecare. După pauză, Tănase l-a imitat pe Hamza, executînd o lovitură liberă în acelaşi stil. Fazele la poartă s-au împuţinat, iar Mircea Rednic l-a aruncat în luptă pe Adrian Cristea.

"Împuşcaţi" de Latovlevici
Apărarea lui Rednic a fost dată peste cap de Latovlevici. Apărut de nicăieri, fundaşul stînga al Stelei l-a păcălit pe Bornescu, reluînd cu capul în plasă (62). Steaua a închis jocul în ultima jumătate de oră, singura fisură apărînd în minutul 81, cînd Bokila a trecut de Szukala, i-a trimis lui Hamza în faţa porţii, dar reluarea tunisianului s-a dus drept în peluză.

Steaua se impune cu 2-1 şi o aşteaptă pe CFR, duminică, de la +9 puncte în Liga 1.

Echipele de start
Petrolul: Bornescu - Achim, Geraldo, Galamaz, Guilherme - Opriţa, M. Cristescu, L. Marinescu, Boudjemaa - Bokila, Hamza
Rezerve: Hamutovski, Manasse, G. Grozav, Ad. Cristea, Hoban, Mendy, Morar
Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu,  Rusescu, Cr. Tănase - Nikolici
Rezerve: Stanca, L. Filip, M. Costea, Prepeliţă, Martinovici, Ad. Popa, Rocha

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1062)
limitless3rd
limitless3rd  •  01 Octombrie 2012, 02:06
Postat de imperator pe 01 Octombrie 2012, 01:45

Voi vă închipuiți, centrare Bourceanu, gol Latovlevici, gol Latovlevici bă, cu capul , pfuaaa, nici acum nu-mi vine a crede ! : )

Asta in loc ca Bourceanu sa lanseze in extrema pe Latovelvici care sa centreze... Asa au spus si petrolistii... :o ! Bornescu... nici nu stia unde sa mearga! A considerat ca cel mai bine e sa iasa din poarta... Credea ca urmeaza Lato sa centreze...

imperator
imperator  •  01 Octombrie 2012, 01:45

Voi vă închipuiți, centrare Bourceanu, gol Latovlevici, gol Latovlevici bă, cu capul , pfuaaa, nici acum nu-mi vine a crede ! : )

imperator
imperator  •  01 Octombrie 2012, 01:44

Bă, și cine e pe primul loc ?

Vezi toate comentariile (1062)
Comentează