FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, DUMINICĂ, ORA 20:30, LIVE VIDEO PE GSP.RO ŞI KANAL D

Arde poarta "cîinilor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 martie 2008 00:00

Dennis Romanovs a părăsit ieri dimineaţă România întrucît soţia sa are grave probleme de sănătate, iar lui Bogdan Lobonţ abia i-a trecut gripa

Gigi Mulţescu are problemeserioase pentru postul de portar înaintea confruntării cu GFR Cluj. Bogdan Lobonţ abia şi-a revenit după o răceală puternică ce l-a ţinut departe de gazon timp de 3 zile, iar Dennis Romanovs trece prin momente de disperare! Soţia sa, care are grave probleme de sănătate şi trebuie să se opereze de urgenţă, l-a sunat vineri dimineaţă: "Vino repede acasă, mă simt foarte rău! Vreau să fii alături de mine".

Dennis Romanovs a părăsit ieri dimineaţă România întrucît soţia sa are grave probleme de sănătate, iar lui Bogdan Lobonţ abia i-a trecut gripa

Gigi Mulţescu are problemeserioase pentru postul de portar înaintea confruntării cu GFR Cluj. Bogdan Lobonţ abia şi-a revenit după o răceală puternică ce l-a ţinut departe de gazon timp de 3 zile, iar Dennis Romanovs trece prin momente de disperare! Soţia sa, care are grave probleme de sănătate şi trebuie să se opereze de urgenţă, l-a sunat vineri dimineaţă: "Vino repede acasă, mă simt foarte rău! Vreau să fii alături de mine".

Imediat, goalkeeper-ul de 29 de ani s-a dus la Gigi Mulţescu, căruia i-a povestit necazul. Tehnicianul s-a împotrivit în prima fază, motivînd că Bogdan Lobonţ vine după o răceală ce ar putea recidiva. "Trebuie să rămîi. Avem meci greu cu CFR şi s-ar putea să fie nevoie de tine", i-a spus Mulţescu lui Romanovs.

Învoit 24 de ore
La auzul veştii, soţia lui Dennis s-a înfuriat: "Dacă vrei să vii, bine, dacă nu, să nu mai vii niciodată!". Mesajul l-a alarmat pe Dennis, care a apelat la ajutorul şefilor. Aceştia l-au înţeles şi i-au permis lui Romanovs să plece de urgenţă în Letonia, însă i-au transmis să revină în această după-amiază, în caz contrar va fi amendat. Letonul a plecat ieri dimineaţă cu prima cursă spre Riga şi le-a promis oficialilor din Ştefan cel Mare că va fi pe banca de rezerve azi, cu CFR. "E adevărat că Romanovs mi-a cerut să-l las să meargă în Letonia pentru a fi aproape de nevasta sa, care se operează, dar nu m-am certat cu el. El a spus că se va întoarce pînă la ora meciului cu CFR Cluj", a zis Mulţescu.

Soluţie de rezervă
Dinamoviştii şi-au luat măsuri de precauţie pentru postul de portar în această seară. Staff-ul tehnic îşi doreşte ca pe banca de rezerve să ia loc Dennis Romanovs, însă în cazul în care acesta nu se va întoarce în timp util, locul său va fi luat de Andrei Vlad, de la echipa a doua. Portarul de 24 de ani a fost chemat de urgenţă ieri în cantonamentul de la Săftica, unde s-a pregătit alături de restul echipei.

S-au vindecat
Dinamoviştii au găsit leac pentru gripa ce îi doborîse în ultimele zile. După ce au fost trecuţi pe antibiotice, staff-ul medical a dat asigurări că jucătorii care contractaseră virusul gripal vor fi refăcuţi pînă la ora meciului cu CFR. Ieri, doar Pulhac şi Izvoranu mai acuzau uşoare dureri de cap şi moleşeală, Bratu, Cristea şi Mărgăritescu fiind refăcuţi. La antrenamentul de după-amiază însă, toţi cinci s-au pregătit normal.

Probleme cu NATO
Summit-ul NATO, care va avea loc săptămîna viitoare, le-a dat bătăi de cap dinamoviştilor, întrucît ruta dintre Săftica, acolo unde sînt cantonaţi "cîinii", şi arena din Ştefan cel Mare, este restricţionată. Pentru a evita traficul infernal, şefii roş-albilor au hotărît să cazeze echipa la hotelul Caro, de pe strada Barbu Văcărescu, pentru ca echipa să fie aproape de stadion. Şi CFR Cluj a ales hotelul Crystal Palace, care se află la o distanţă destul de mică faţă de arena "cîinilor".

Ajutor pentru Ene
Primul golgeter din istoria lui Dinamo, Alexandru Ene, se află într-o situaţie medicală destul de gravă. În vîrstă de 79 de ani, Ene are probleme hepatice şi de circulaţie, fiind suspect de diabet. Vestea a avut ecou printre oficialii dinamovişti, preşedintele Nicolae Badea sărind imediat în ajutorul său. Ene va fi internat luni dimineaţă la Spitalul Floreasca pentru investigaţii amănunţite şi tratament, iar clubul Dinamo a anunţat că îl va susţine financiar şi moral în continuare.

Mai sînt 5.000 de bilete
Dinamoviştii nu s-au înghesuit ieri foarte tare pentru a-şi procura tichete la partida cu CFR Cluj, din această seară, de la ora 20:30. Pînă aseară, roş-albii vînduseră 8.500 de bilete din totalul de 13.500. Oficialii din Ştefan cel Mare fac apel la suporteri să îşi procure bilete din timp, întrucît casele de bilete se vor închide astăzi la ora 18:00, cu două ore şi jumătate înaintea fluierului de start al partidei.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  30 Martie 2008, 15:39

DACIA PONTICA este deschis tuturor românilor iubitori de fotbal,indiferent de zona de rezidenta sau simpatii sportive.Vrem sa reunim aici toate echipele de traditie din fotbalul romanesc. Cum ar arata un campionat animat de binecunoscutele UCraiova,Rapid,Steaua,UCluj,Timisoara,Dinamo sau FC Arges ? ID liga:148203 echipele pana acum: Steaua Buc DINAMO FC UNIV CRAIOVA Dunarea Calafat U Cluj UTA Poli Tim Urawa Reds CS Floresti Atletico Tim DEVA 2008 ASA Tg.Mures Luni incepem.

 •  30 Martie 2008, 14:56

olee olaaa dinamo e viata meaaaaaa forzza dinamo forzza dinamo azi vom invingeee<:-p<:-p<:-p<:-p

 •  30 Martie 2008, 14:14

Vrei SUPER adidasi?Comanda on line si plateste-i dupe ce-i incerci!!! DemySport.ro DemySport.ro DemySport.ro DemySport.ro DemySport.ro DemySport.ro DemySport.ro

Vezi toate comentariile (10)
Comentează