FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Are două meciuri oficiale în ultimii 5 ani, dar nu se retrage! Nicky Mitea e asaltat de oferte: "Mă caută din străinătate"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 09:47

Nicolae Mitea a ajuns la 30 de ani, iar în ultimii 5 ani a mai prins doar două meciuri oficiale. Mijlocaşul care la 18 ani făcea furori în echipa lui Ajax, dar care și-a văzut cariera făcînd implozie, anunţă acum o revenire spectaculoasă în fotbal.

"Nu mai vreau să vorbesc cu nimeni pînă nu se concretizează ceva. Sînt în tratative cu cineva, cu o echipă din străinătate şi pînă nu rezolv problema asta nu vreau să mai spun nimic.

Mă antrenez zilnic la sală, vreau să-mi menţin condiţia fizică. În minge mai dau la cîte un tenis de picior, la un fotbal cu prietenii, nimic mai mult. Sînt conştient că îmi va fi greu să revin la forma mea din vremurile bune, dar sînt dator să încerc. Oricum, e dificil să revin la condiţia fizică pe care am avut-o cînd eram fotbalist profesionist. Trebuie să pornesc de la zero.

Nu sînt bătrîn şi cred că mai pot juca fotbal la nivel înalt. De ce să nu încerc din nou, eu cred că nu e prea tîrziu", a spus Nicolae Mitea pentru Ring.

De-a lungul carierei, Nicolae Mitea a jucat pentru Dinamo, Ajax Amsterdam, Ionikos, Petrolul şi Concordia Chiajna. În echipa naţională a României are 9 selecţii, unde a reuşit să marcheze şi două goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
ortega
ortega  •  02 Iulie 2015, 18:53

Ăsta poate personifica definiția prostiei ... El și Claudiu Răducanu ... Câte unui de la emblemele ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  02 Iulie 2015, 18:35

Nicky revineeeeeeeeee!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iulie 2015, 17:30

..)))))))))))))) si eu sunt mai in forma decat tov' nicky de la butelii.)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează