FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID L-A LUAT PE JOAO PAULO ANDRADE

“Are stilul lui Makelele”

Articol de - Publicat miercuri, 25 iunie 2008 00:00

Jucătorul lui Porto e comparat cu închizătorul lui Chelsea.

Jose Peseiro mai primeşte un ju­cător, al patrulea nou-venit vara asta! Giuleştenii s-au în­ţe­les cu FC Porto pentru trans­fe­rul lui Joao Paulo Andrade, iar fot­ba­listul e de acord să joace în Româ­nia. Ur­mă­torul pas: jucă­torul de profil de­fen­siv va ajunge zilele viitoare la Bu­cu­reşti, ca să semneze contractul cu clu­bul din Grant. Suma de trans­fer e în jur de două milioane de euro.

Andrade (27 de ani) acoperă pa­tru posturi şi e comparat de pre­sa din Portugalia cu Claude Ma­kelele, pentru agresivitatea pe care o arată pe teren. Lusi­tanul a apărut doar în opt meciuri ale campioanei Portugaliei, în ediţia precedentă de campionat, şi a fost folosit ca fundaş dreapta. Peseiro a insistat pentru achiziţionarea lui deoarece îl consideră o soluţie şi ca fundaş central, dar şi ca mijlocaş defensiv ori aripă dreapta.

Vîrful Adriano, celălalt jucător al lui Porto pe care-l vrea Rapidul, are şanse mai mici să vină în Giu­leşti. Clubul l-ar ceda, numai că atacantul brazilian n-ar agrea transferul în România, întrucît se te­­me că s-ar adapta greu, mai ales că nu vorbeşte altă limbă decît por­tugheza. Toţi cei patru fot­ba­lişti aduşi de alb-vişinii vara asta sînt vorbitori de portugheză: lusi­ta­nii Fernandes şi Andrade, plus bra­zi­lienii Spadacio şi Julio Cesar.

Porto l-ar vrea pe Săpunaru

FC Porto îl dă pe Joao Paulo Andrade, dar vrea să-şi acopere postul de fundaş dreapta tocmai cu un român! Portughezii le-au transmis rapidiştilor că-l vor pe Cristian Săpunaru. Copos susţine că nu l-ar da decît peste un an: “Cristi nu e transferabil, nu e momentul să renunţăm la el, poate peste un an va fi mai bine să plece. Voi vota împotriva cedării lui Săpunaru, deşi oferta portughezilor e una interesantă”. Giuleştenii au respins şi cîteva oferte venite din Italia pentru fundaşul dreapta de 24 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  25 Iunie 2008, 12:06

bai obositule (xyz), nu poti sa te bucuri in tacere, fara sa aduci acuze nefondate la adresa altor echipe? ramai in intunericul crapid-ului si bucura-te in voie!

 •  25 Iunie 2008, 09:46

RAPID nu-i pe gustul puterii >> RAPID n-are arme, nici grad >> RAPID nu-i nascut din mizerii >> RAPID nu-i ca altii bastard. >> RAPID nu-i echipa impusa >> Nu a venit pe tancuri rusesti >> RAPID e istorie vie >> RAPID e nascut in GIULESTI. >> RAPID pe oriunde in lume >> RAPID ca e soare sau ger >> RAPID are tribunele pline >> RAPID nu-i niciunde stingher. >> RAPID nu-i o mana de oameni >> RAPID e-un ocean visiniu >&

 •  25 Iunie 2008, 09:25

dak e stilul care l-a folosit makelele la euro atunci e nasol "e stilul da la glezne lasa mingea inpace"

Vezi toate comentariile (9)
Comentează