FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Argăseală: "Au picat transferurile lui Ouon şi Tall, îl aşteptăm pe Pepe Moreno"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2010 00:00

Valeriu Argăseală spune că Steaua a renunţat la aducerea lui Ouon şi a lui Tall şi anunţă că Pepe Moreno este aşteptat înapoi în Ghencea, toate formalităţile fiind pregătite pentru revenirea sa.

"Transferurile lui Ouon şi Tall au picat definitiv. Am căzut de acord, la un moment dat, dar apoi au schimbat condiţiile. Nu mai putem avea încredere după ce s-au răzgîndit.
La Ouon am renunţat noi, am discutat. Cînd ne-au pus condiţii, am decis să renunţăm, era vorba de nişte principii. Nu era aşa bătaie pentru Ouon dacă nu ne interesam noi de el. Nu am mai păţit să fie atîta vîlvă pentru un jucător. Noi nu sîntem dispuşi să dăm cît cer oamenii, conducătorii fac din asta o artă, din a impune sume.

Pe Pepe Moreno îl aşteptăm, ultima discuţie a avut loc noaptea trecută, trebuie să-şi rezolve problema, să primim azi hîrtia oficială, să-şi facă formalităţile de viză pentru a veni în România.

Avem 3 fundaşi, mai avem la dispoziţie o săptămînă şi jumătate, e foarte important să luăm un fundaş de care avem nevoie.

În cazul lui Papras Mihai Stoichiţă ne-a cerut să avem încredere în el. E contractul semnat şi de el, cu clubul, e jucătorul Stelei cu acte în regulă. Nu am depus contractul la Ligă, a fost semnat alalteieri, e trimis în România, probabil luni îl depunem. E un contract pînă în vară, cu opţiune de prelungire a clubului", a spus Argăseală.

Despre decizia ca returul să nu fie amînat, preşedintele Stelei a spus: "Temperatura va fi de 2-3 grade, dacă se vor degaja terenurile, se va putea juca. Dacă s-ar fi amînat campionatul, era nevoie de încă o etapă intermediară, ar fi îngreunat programul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
flaxx
flaxx  •  09 Februarie 2010, 21:02

nu argaseala e problema, becali e singurul vinovat. argaseala ce sa faca? sta si el pe burta cat se poate. in plus are si c.v., ca doar a fost la steaua, nu?

alexmarin
alexmarin  •  09 Februarie 2010, 20:13

ADUCETI JUCATORI DE 3 LEI.............DE 3 LEI JOACA.SA NU VA MIRE.

 •  09 Februarie 2010, 19:58

cel mai slab presedinte din istoria Stelei isi consolideaza primul loc in acest clasament

Vezi toate comentariile (11)
Comentează