FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Argeşenii vor avea cele mai ieftine bilete

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

În returul acestui campionat, Curtea de Argeş va susţine meciurile de "acasă" la Piteşti, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. „Sperăm ca la meciurile noastre să vină cel puţin dou-trei mii de spectatori. Dacă ar fi după noi, am lăsa intrarea liberă, dar nu putem deoarece Primărie trebuie să ia banii pe bilete. Vom pune însă un preţ modic, la îndemîna celor care vor să vadă meciuri din Liga I, astfel încît să avem cîţi mai mulţi spectatori”, a anunţat principalul finanţator al Interului, Benone Lazăr.

În tur, Curtea de Argeş a evoluat pe stadionul din Mioveni, iar pentru fiecare partidă disputată pe arena celor de la Dacia plăteau o chirie de 4.000 de lei.

În Liga I, Unirea Urziceni a avut intrarea liberă în tur, dar din retur spectatorii vor plăti 10 lei pentru a avea acces la partidele ialomiţenilor 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează