FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, VINERI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Armistițiu 3 zile » ”Câinii” se concentrează acum pentru derby-ul cu Astra. Ce eveniment vital urmează

Articol de - Publicat miercuri, 30 martie 2016 00:00

”Nu, nu, nu! Alt subiect!". Asta a fost reacția lui Rednic atunci când a fost întrebat la Digi dacă va continua sau nu la Dinamo din vară.

Apoi, tehnicianul și-a manifestat nemulțumirea faţă de nerealizarea transferului lui Peteleu și de faptul că a trecut ziua de sâmbătă, 26 martie, iar Ionuț Negoiță nu l-a căutat cu oferta.

"A intervenit presiunea în fața unei serii de supermeciuri, Astra, Viitorul, Steaua, în doar 10 zile, iar antrenorul ar vrea să rezolve cu contractul până vin acestea, când încă Dinamo este într-o zonă sigură. Și jucătorii sunt impacientați că nu știu ce va urma din vară. Pe de altă parte, lui Mircea i s-a transmis să vină cu propuneri concrete, să spună clar ce vrea", au precizat surse autorizate.

"Nu văd de ce ar fi tensiune"

Aceleași surse susțin că se încearcă să se păstreze o stare de concentrare în preajma derby-ului cu Astra, de poimâine, decisiv pentru "câini" în lupta la titlu. Negoiță a intervenit pe mai multe canale media și a încercat să mențină o situație calmă: "Clubul e într-un moment favorabil. Nu există probleme deosebite. Trebuie să ne concentrăm la ceea ce mai avem de făcut până la vară, apoi vom clădi o echipă competitivă care să se lupte la titlu. Până acum, ne-am propus alte obiective, pe care le-am parcurs bine. În paralel, discutăm și despre contractul antrenorului, am adus jucătorii solicitați, nu văd care ar fi problema. Repet, există interes și din partea mea, și din partea domnului Rednic de a continua din vară. Amândoi ne-am ținut de ceea ce am promis. Nu văd de ce ar fi tensiune".

Referitor la ratarea transferului lui Peteleu, finanțatorul a declarat: "Suntem pe final de sezon, nu știu cu ce ar fi putut ajuta în ultimele 6 meciuri din play-off. Nu mă interesează ce discuții sunt în afara clubului, nu cred că Mircea favorizează jucători impresariați de fiica lui. Are prea mare experiență, e în interesul lui, în primul rând, să ia decizii obiective pentru a avea rezultate".

"Nu pricep de ce se face atâta tam-tam, fiindcă Ionuț Negoiță i-a adus lui Mircea Rednic tot ce și-a dorit. Când eram eu antrenor, aveam mai multe dificultăți, dar nu făceam caz de aceste lucruri"
Flavius Stoican, ex-antrenor Dinamo

3 remizeconsecutive a înregistrat Dinamo în play-off. Roș-albii n-au mai învins de 6 partide în competițiile oficiale

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Martie 2016, 20:52

As vrea sa comentati cum o fi la echipa care se intalneste la Mogosoaia , se antreneaza la Domnesti si joaca la...Pitesti ???!!! Care este identitatea acestei echipe ? Pana una alta , Deaconu a trimis din nou un arbitru de casa la un meci al fcsb srl !!!! Culme culmilor ???IIII Ca sa nu bata la ochi ( acata oara ???), fcsbisti au tupeul sa spuna ca Avram ar avantaja ...Pandurii !!! Pai luati ultimele 10 meciuri cu Avram arbitrand ex steaua/ fcsb si o sa vedeti ce bomboana de baiat a fost el cu ei si cum a trecut el cu vederea cartonase galbene si rosii, cum a mai scos din joben cate un penalty si cum a facut sa......” fie bine ca sa nu fie rau...” !!!!! Asa va face si in seara asta , o sa vedeti !

1745flo
1745flo  •  30 Martie 2016, 15:49
Postat de steauaucl pe 30 Martie 2016, 13:15

10 ani fara sa CONTATI IN LIGA 1 ! din care ultimi ani ati terminat FABULOS pe locurile 5, 6 si 7 .. 2009-2010 Dario Bonetti (8 meciuri) Marin Ion (2 meciuri) Cornel Ţălnar 2009-2010 (24 meciuri) Locul 6 în Liga 1 2010-2011 Ioan Andone (34 meciuri) A jucat finala Cupei României, locul 6 în Liga 1 2011-2012 Liviu Ciobotariu (25 meciuri) Dario Bonetti (9 meciuri) A câştigat Cupa României şi Supercupa. Locul 5 în Liga 1 2012-2013 Dario Bonetti (15 meciuri) Dorinel Munteanu 2012 (4 meciuri) Eliminată din Cupa României, locul 7 în Liga 1 ANUL ASTA DACA NU ERA PLAY-OFF erati iar pe locul 7 lejer... deci bafta in continuare in marele proiect NEW dinamo...

Cainele moare de batranete, iar prostul de grija altora!

896192190498051
Adi Mitrea  •  30 Martie 2016, 14:29

Fcspisti vreti sa vb de lucruri jenante? Iată : reghe beat mort intr un club a ales sa isi măsoare forțele cu un copil.*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează