FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Aroganţă" de la Ligă » "Nu e ilegal". Omul care i-a făcut în ciudă lui Copos

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 12:28

George Copos s-a enervat zilele trecute după ce Rapidul a fost pedepsită cu 10.000 lei amendă pentru jocul de la Mioveni în urma raportului întocmit de observator şi a scris pe blog şi pe site-ul oficial al clubului că este victima unui abuz.

La meciul următor, cu Steaua, tot în urma unui raport al observatorului, alb-vişiniii s-au ales cu terenul suspendat două etape şi au fost amendaţi cu 40.000 lei pentru că galeria a folosit materiale pirotehnice.

Observator de joc la partida cu steliştii a fost Claudiu Popa. El s-a autodelegat şi la meciul următor al giuleştenilor, deplasarea cu Astra (0-1), pentru că este directorul Departamentului Competiţii al LPF, responsabilul cu delegările observatorilor.

"Nu îi interzice nimeni observatorului să fie delegat la meciul unei echipe de două ori consecutiv. Este al treilea om din Ligă şi nu are treabă cu jucătorii sau cu arbitrii. Treaba observatorului e să ţină legătura cu forţele de ordine, jandarmi, stewarzi. Nu are nici o legătură cu jucătorii celor două echipe. Nu e nimic ilegal că a fost la două meciuri ale Rapidului, cu Steaua acasă şi cu Astra la Ploieşti", a comentat pentru GSP.ro preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
rapid_pitbull
rapid_pitbull  •  06 Mai 2012, 17:32

CUM SA SCRIE DL. POPA CLAUDIU UN RAPORT CORECT CAND A FOST JUCATOR LA STEAUA !!! SA NE MAI INTREBAM PENTRU CINE LUPTA ? SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR !!!

alextm
alextm  •  03 Mai 2012, 17:03

Nu o fi ilegal dar e cam batator la ochi.

buratinos
buratinos  •  03 Mai 2012, 15:57
Postat de veverita_catalin pe 03 Mai 2012, 12:56

Nu ne-am autointitulat SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR ? Daca n-o sa conteze lipsa suporterilor si vom invinge de fiecare data, probabil ca va urma un 0-3 la masa verde, ca sa nu castigam campionatul asta, si-asa nu ne-au dat doua penalty-uri clare cu dINAMO si sTEAUA si ne-au scos-o din poarta cu Brasovul...Unde eram cu 5 puncte in plus? Dar probabil nu mai era asa palpitant finalul de sezon si scadeau audientele...Ramanem cu zisu'...Oricum, daca facem 70 de puncte suntem campioni!!! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Asta nu tine numai de Rapid......daca cfr nu pierde nici un meci de acum inainte, ne fortam degeaba, ceea ce si cred ca va fi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează