FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aroganţe înainte de Supercupă! CFR i-a suflat un jucător lui Dinamo

Adam Vass a venit la CFR din postura de jucător liber.
Adam Vass a venit la CFR din postura de jucător liber.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 iulie 2012 23:15

Dinamo a fost aproape să semneze cu ungurul Adam Vass, însă ardelenii i-au oferit mai mulţi bani şi a ales să semneze cu clujenii.

Dinamo şi CFR au început războiul cu mult înaintea Supercupei. Pînă să fluiere arbitrul debutul meciului, ardelenii se laudă că le-au furat "cîinilor" un jucător ce ar fi trebuit să se antreneze în Austria cu Dinamo. Ungurul Adam Vass, ajuns în această săptămînă în Austria, a fost monitorizat de roş-albi o lungă perioadă, iar în această vară, cînd a devenit liber de contract, "cîinii" i-au făcut o ofertă.

CFR a intrat pe fir şi a venit cu o contraofertă, mai exact 15.000 de euro lunar faţă de 10.000 de euro, plus bonusuri de performanţă, cît îi pregătiseră roş-albii.

Vass a ales propunerea mai consistentă financiar şi s-a prezentat în Austria la antrenamentele clujenilor. Roş-albii au mai păţit-o! În iarnă, fundaşul stînga Paito, care trebuia să semneze cu "cîinii", a fost redirecţionat la Vaslui.

"Vass e un jucător bun, s-a mişcat bine în cantonament, asta deşi el a venit după o lună de pauză şi doar cinci antrenamente" (Ioan Andone, antrenor CFR)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
zelea
zelea  •  13 Iulie 2012, 23:18

Foarte bine,in sfarsit un lucru bun,care sa intamplat in ultimul timp!

albusibiu
albusibiu  •  13 Iulie 2012, 19:24

Sa defineasca jurnalistul si ce inseamna din punctul de vedere al DEX-ului roman "o aroganta"? :)

mihnea80
mihnea80  •  13 Iulie 2012, 13:44
Postat de alpin pe 13 Iulie 2012, 06:40

La caini au jucat multi unguri de-a lungul istoriei! Si au jucat bine. Dar, zilele trecute, ungurul era suflat de clujeni celor de la TSKA Sofia! Acum, lui Dinamo?! Lipsa de subiecte?!?

Nu-mi vine in minte nici un ungur care sa fi jucat la Dinamo. Poate te referi la maghiari, nu la unguri. Maghiarii sunt de-ai nostri, ungurii sunt de-ai lor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează