FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Aroganţi înainte, penibili acum » Cum i-a afectat pe stelişti egalul cu Dinamo

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 01:20

Declaraţiile steliştilor dinaintea derby-ului par ridicole după ce Dinamo a fost la un pas să cîştige în Ghencea.

Managerul Mihai Stoica şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au fost siguri că Steaua o va zdrobi pe Dinamo. Cei doi s-au întrecut în declaraţii pline de convingere că roş-albaştrii nu se pot încurca de roş-albi. Reghecampf a declarat: "Noi nu ne putem compara cu Dinamo în momentul de faţă. În ultimii ani au fost aceleaşi discuţii înainte de meciurile cu Dinamo, dar la sfîrşitul celor 90 de minute a fost acelaşi rezultat, mai ales de cînd o antrenez eu pe Steaua, noi am cîştigat. În momentul de faţă, Dinamo nu reprezintă nimic! Şi asta nu este nici un fel de ironie".

La fel de sigur pe el a fost şi MM Stoica, care miza pe o atmosferă incendiară creată de suporterii roş-albaştri: "Aerul va fi irespirabil pentru dinamovişti". În plus, în ziua meciului, MM a postat pe Facebook o poză cu un vulcan şi a scris: "Patru ore şi 25 de minute pînă la erupţie".

La finalul partidei, preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, l-a contrazis: "Fanii au venit pe stadion ca la teatru, Dinamo n-a simţit nici o presiune în Ghencea".

Alte declaraţii ale steliştilor făcute înainte de derby
- "Naţionala Boliviei ducea echipele la altitudine să creeze probleme. Noi ne aducem adversarii în Ghencea. Va fi o atmosferă extraordinară" (Mihai Stoica, manager Steaua)
- "Noi nu ne luptăm cu Dinamo, ci cu Astra şi cu Petrolul. Este o diferenţă enormă între ceea ce avem noi la Steaua şi ce au ei la Dinamo, cu tot respectul" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

Ce-au zis steliştii după meci
- "Nu pot să încep altfel decît să-i felicit pe cei de la Dinamo pentru cum au jucat. Dinamo s-a autodepăşit, putem să învăţăm mult din acest egal" (Mihai Stoica, manager Steaua)
- "Nu am avut atitudinea corespunzătoare. Dinamo a jucat foarte bine, a fost o echipă agresivă. Noi am vrut să cîştigăm, dar am greşit prea mult. Ne-am surprins singuri" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)
- "Sîntem dezamăgiţi, n-am jucat aşa cum speram. N-am fost aroganţi înainte de meci şi nu înţeleg de ce ne reproşează unii că am fi fost" (Mihai Stoica, manager Steaua)

607612-program-steaua-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA DERBY:

Acuzaţi de "Arnold"
Bogdan Stelea nu i-a convocat pe Iancu şi Stanciu pentru meciul "naţionalei" de tineret cu Insulele Feroe: "Îmi asum responsabilitatea neconvocării lor. Am alte dorinţe de la jucătorii care vin pentru echipa naţională, indiferent că sînt de la Steaua, Dinamo sau Tîrgu Mureş. Pentru mine trebuie să îndeplinească anumite cerinţe din punctul de vedere al comportamentului şi al implicării. Vreau să văd un om implicat în antrenament în permanenţă, asta e atitudinea care mă convinge".

Blestemul minutului 89
Dinamo a obţinut doar un punct în cele două runde ale primăverii din cauza unor goluri încasate în minutul 89. Keşeru a egalat în Ghencea în derby, în acel minut, iar în confruntarea cu Viitorul, 1-2, Larie a punctat din penalty tot în penultimul minut.

Inbox
- Helmuth Duckadam: "Mă aşteptam ca publicul din Ghencea să pună mult mai multă presiune pe jucătorii lui Dinamo. Unii parcă au venit la teatru".
- Golgeterul lui Dinamo în pauza competiţională, Kamil Bilinski, n-a fost nici măcar în lotul de 18 sîmbătă seară. N-a fost accidentat, aşa a decis Stoican.
- Boubacar a izbucnit în plîns în vestiar la finele derby-ului! Nici el, nici Thicot n-au putut să blocheze pasa lui Chipciu către Keşeru, la golul Stelei, iar senegalezul şi-a reproşat acest lucru.
- Stoican a explicat de ce a purtat fularul lui Dinamo la gît: "Şi pentru fani, şi pentru că un prieten foarte bun, suporter al «cîinilor», mi-a sugerat ideea şi mi s-a părut potrivită".
- Stoican s-a refăcut ieri la un film: "Soţia m-a scos să mă relaxez, drept premiu că echipa a jucat bine în derby".
- Puştii Nedelcearu, 17 ani, şi Buia, 18 ani, au vizionat meciul din Ghencea din mijlocul galeriei dinamoviste.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (144)
domana
domana  •  04 Martie 2014, 13:40

SUNT STELIST SI IMI PARE BINE CA DOMNI DE LA STEAUA AU PRIMIT O LECTIE CUM TREBUIE SA TE COMPORTI PE TEREN INDIFERENT DE ADVERSAR DACA NU AU INVATAT NIMIC VOR MAI PRIMI SI ALTE LECTII

masterchuckye
masterchuckye  •  04 Martie 2014, 02:01

Nedelcearu merita si trebuia sa fie in locul lui Asanovici in ultimele 5 minute... pacat ca nu mizam pe pustii astia care merita mai mult decat Cioinac de 23 de ani sau Asanovici de 22...

sltm
sltm  •  03 Martie 2014, 21:10
Postat de c0mi pe 03 Martie 2014, 20:07

Cu ce au devenit penibili dupa meci ca nu am inteles??...faptul ca au fost fairplay in declaratii si si-au recunoscut jocul slab in fata unui Dinamo care a jucat meciul ca pe un baraj de retrogradare???? Esti tu penibil ca la 2 zile dupa derby, vii cu idiotenia asta de articol, scris din frustrarea fata de ceea ce a ajuns STEAUA. Ce atata bucurie si aratat cu degetul dupa un meci in care Steaua a facut EGAL....mizerie de suporter, mizerie de jurnalist, mizerie de articol

Bine ai venit pe forum, ai inceput prost...

Vezi toate comentariile (144)
Comentează