FOTBAL  »  Superliga  »  HUZU ESTE PREŞEDINTE LA CCA

Aron Huzu este noul preşedinte al CCA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2009 00:00

Aron Huzu a fost numit în funcţia de preşedinte al CCA. Fostul arbitru sibian va conduce arbitrajul românesc pentru următorii 4 ani!

"Nu se poate vorbi despre felicitări în situaţia în care se află arbitrajul românesc. Părerea oamneilor de fotbal era suficientă chiar dacă nu cîştigam. În face o mare plăcere să lucrez cu Dan Lăzărescu.

Voi fi foarte deschis cu mass-media. Trebuie să aducem lucrurile la normal şi după aceea să facem performanţă. Pînă în 15 iunie îmi voi alege oamenii cu care voi lucra", a spus proaspătul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  29 Aprilie 2009, 15:20

invatati sa scrieti!

 •  29 Aprilie 2009, 14:57

NU ! Nu aduceti lucrurile la normal! Asta ar insemna sa ne reintoarcem la spaga, mita si servicii. Va rugam, continuati in "anormalitate",mentineti "anormalitatea". Poate, aceasta anormalitate este singura sansa.

 •  29 Aprilie 2009, 14:41

Schimbari la varful fotbalului romanesc.Dar nu destule.Pe cand urmatoarele? Adica,Sandu,Lupescu,Prunea,Dragomir sialtii care freaca menta pe bani multi si pe nervii nostri?!?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează