FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL ÎN ARBITRAJ

Aron Huzu: "Trebuie să se ajungă la o înţelegere între oficialii CCA şi conducătorii cluburilor"

Aron Huzu
Aron Huzu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Aron Huzu, fost preşedinte CCA, a vorbit, în direct la GSP TV, despre situaţia actuală din Liga I şi despre scandalul iscat între oficialii CCA şi conducătorii de club.

 

"Să ştiţi că există un regulament în care jignirile aduse împotriva arbitrilor trebuiau aduse la cunoştiinţa oficialilor FRF, dar acum a rămas doar sub formă de hîrtii. Nu ştiu dacă ar trebui să se ia declaraţii din ziare, probabil ar trebui văzute casetele video şi depuse ca probe", a declarat Aron Huzu.

"Am un mare respect pentru Mihai Stochiţă, e un tip ponderat. Din punctul acesta de vedere, poate că ar trebui ca arbitrii să fie puţini mai atenţi, pentru că antrenorii au anumite trăiri mai vulcanice în timpul partidei. Este normal să se întîmple asta pe parcursul unui meci. Arbitrii trebuie să ia în calcul şi temperamentul antrenorilor, iar dacă nu se ajunge la jigniri grave, este necesară şi puţină îngăduinţă", a adăugat Huzu.

"Eu cred că ar fi soluţia ideală ar fi o reîntîlnire cu conducătorii de cluburi, antrenori şi membrii CCA pentru a se ajunge la o înţelegere. Din cîte îmi amintesc, în Ungaria s-a luat o asemenea decizie şi s-a făcut un compromis. Astfel de situaţii nu fac bine imaginii pentru fotbalul românesc, mai ales din prima etapă", a încheiat Aron Huzu.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
faraday
faraday  •  27 Iulie 2010, 17:51

www.examenauto.net

Vezi toate comentariile (1)
Comentează