FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURILE DE TELEVIZARE

Arpad Paszkany a recunoscut: "Da! Ei sînt cei care au cumpărat drepturile pentru Liga 1" » Unde vor fi transmise meciurile din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 20:23

Firma care a cumpărat drepturile de televizare ale Ligii 1, Sky Broadcast Limited, va cumpăra posturile lui Arpad Paszkany, pe care le va dezvolta pentru a transmite meciurile din viitoarele sezoane ale Ligii 1.

"Voi vinde canalele mele de televiziune pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare.

Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dînşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei.

România are noroc, compania respectivă are ca ţintă Rusia. Ei vor să se extindă spre Europa de Est. Ei voiau prima dată Ucraina, unde sînt cîteva echipe cu bugete foarte mari.

Ei au renunţat la Ucraina din cauza problemelor de acolo. Le-au simţit de toamna trecută. Aşa s-au orientat către România", a spus Arpad Paszkany la DigiSport.

Transilvania Look şi Look TV sînt posturile deţinute de Arpad Paszkany.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (130)
bivumu
bivumu  •  07 Martie 2014, 10:11
Postat de dubluv pe 07 Martie 2014, 09:54

tu daca vrei sa-ti vinzi ceva din casa faci licitatie publica? Vinzi cui vrei, pe cat vrei... Nu uita ca fotbalul este o afacere privata, astfel ca pot face ce vor, respectand sigur legile statului.

:) Da, cu lucrurile tale faci ce vrei ! Nu stiam ca Iorgulescu si-a tras Liga 1 la el in curte !

supidor
supidor  •  07 Martie 2014, 10:02

Cind juca fotbal, in Divizia A, cum se numea pe atunci, Iorgulescu si cu Nasu erau borfasii meciurilor trintite. Intre timp au devenit sefii fotbalului romanesc. Daca Nasu a scapat cu toate porcariile facute macar Gino sa raspunda pentru modul de acordare a televizarii meciurilor. Chiar daca UDMR e la guvernare. Sau poate tocmai de aceea!!! E crasa bataie de joc la adresa tutror iubitorilor fotbalului din Romania. Si nu numai!

dubluv
dubluv  •  07 Martie 2014, 09:54
Postat de utraian pe 07 Martie 2014, 03:24

lucrurile astea nu se fac de obicei in cadrul unei licitatii publice? cum s-au vandut drepturile tv ptr meciurile ligii 1 asa pe furis?

tu daca vrei sa-ti vinzi ceva din casa faci licitatie publica? Vinzi cui vrei, pe cat vrei... Nu uita ca fotbalul este o afacere privata, astfel ca pot face ce vor, respectand sigur legile statului.

Vezi toate comentariile (130)
Comentează