FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

UPDATE Arpad Paszkany a fost audiat la DNA în calitate de martor » Prima reacţie după discuţia cu procurorii

Articol de GSP - Publicat marti, 17 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 februarie 2015 20:34

Omul de afaeri Arpad Paszkany este audiat, marţi, la Direcţia Naţoională Anticorupţie (DNA) în calitate de martor, anunţă B1 TV.


UPDATE La ieşirea de la DNA, Arpad Paszkany le-a spus jurnaliştilor că a fost audiat "ca martor", a dat "o declaraţie scurtă", însă a refuzat să precizeze despre ce dosar este vorba: "Ştiţi foarte bine că n-am voie!", informează România TV.

_____

Procurorii anticorupţie nu au dat nici o informaţie privind audierea fostului patron de la CFR CLuj, însă, sursa citată susţine că Paszkany ar încerca sa îşi vîndă proprietăţile din România de teama DNA.

Imediat cum a aflat că este în atenţia procurorilor DNA, Paszkany ar fi decis să se mute în Ungaria.

Finanţatorul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany este judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj. EL a afost achitat in prima instanţă, anunţă ştiripesurse.ro.

Vom reveni cu amănunte!


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
spinoza
spinoza  •  17 Februarie 2015, 21:03

Saltati-l si pe Arpi sa-i ramana prietena pe mana asociatilor...

napocarrepublic
napocarrepublic  •  17 Februarie 2015, 20:47
Postat de qpax pe 17 Februarie 2015, 18:20

De cate ori trebuie sa citesc ineptia asta? Desi daca ziarul ofiterului acoperit transmite semnale in acest sens ... eu nu pot decat sa ma bucur (Tolontan este ca un Porumbel) ...:)) Dar ... Paskany poate sa renunte si la cetatenie, nu numai la domiciliu ... va fi subiectul legilor romanesti pentru orice fapta comisa in calitate de cetatean ... pe teritoriul Romaniei ... deci decat daca pleaca in Dubai, Corea de Nord (sau alta tara cu care nu avem tratat de extradare) ... e bun de raspundere! ...:)) Problema e alta ...:))

Deci,urmeaza statia "Victor Ponta" .Coborirea..cu catuse

dinamofan_1
dinamofan_1  •  17 Februarie 2015, 19:31
Postat de valiza.epo pe 17 Februarie 2015, 17:58

Romanul va fi mai bine vazut! Se apuca de cersit, de ciordit si de cantat manele de se crucesc bietii occidentali!

alpine ce zici ,ramanem fara venit daca-l inchid astia pe arpi?

Vezi toate comentariile (87)
Comentează