FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIŢIE

Arpad Paszkany vrea o sumă colosală pentru cedarea acţiunilor de la CFR Cluj!

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 ianuarie 2014 13:09

Arpad Paszkany vrea să vîndă CFR Cluj după o perioadă mai slabă a echipei, fiind dispus să rămînă doar acţionar minoritar.

Finanţatorul ardelenilor vrea însă o sumă incredibilă pentru a ceda acţiunile de la CFR Cluj.

Prima TV a anunţat că suma cerută de Paszkany pentru a vinde acţiunile de la echipă este de 125 de milioane de euro, suma urmînd să fie plătită în următorii 5 ani!

"Am spus şi că eu nu mă cramponez să rămîn acţionar majoritar şi să deţin 51 la sută din acţiuni, este bine şi dacă rămîn cu 49 la sută.

Eu am un principiu: mai bine mănînc o feliuţă subţire dintr-un tort delicios decît să mănînc unul întreg de o calitate mai puţin bună. Există discuţii pe această temă", a explicat Paszkany într-un interviu acordat la începutul săptămînii.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (225)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 Februarie 2014, 15:01

E vorba de marire de capital.

catalin_cj
catalin_cj  •  02 Februarie 2014, 12:56
Postat de celceeste pe 31 Ianuarie 2014, 21:26

daca era bajet destept lua u. cluj, acum cativa ani(a luat el campionate cine stie cum, dar o echipa de prin divizia b) si acum poate vindea o universitatea cluj cu prezente in liga campionilor la 50-60 milioane. asta ca afacere. cfr valoreaza doar cat terenul de sub stadion, plus cimentul si metalul investit acolo. e o echipa gen, urziceni, astra giurgiu, vaslui, care pot face performanta atat timp cat patronul care a reinventat.o se afla la carma ei. in rest, valoarea ei se apropie dramatic de zero.

a vrut sa ia ppe u dar nu s-a inteles cu primaria

kraus
kraus  •  01 Februarie 2014, 11:38

Vin şeicii la Kolozsvar!

Vezi toate comentariile (225)
Comentează