FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - INTER 2-1

Arpad Paszkany vrea să supună Europa, după ce a dominat Liga I: "Să ieşim din grupe"

Arpad Paszkany, Paszkany, CFR Cluj
Arpad Paszkany, Paszkany, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Şeful clujenilor îşi doreşte să depăşească performanţa Urziceniului în Champions League.

5 trofee în ultimii doi ani au rentabilizat proiectul lui Paszkany. Boss-ul clujenilor vrea acum ca echipa sa să scoată capul şi în Europa. Paszkany a anunţat că va întări squadra lui Mandorlini, în toate compartimentele. "Am învăţat ceva din experienţa anterioară în Champions League. În anul în care joci în această competiţie ai nevoie de un lot mai numeros ca efectiv, dar şi mai valoros. Altfel, rişti să ai probleme mari în campionatul intern", a declarat Paskany.

Omul de afaceri clujean vrea să depăşească miracolul Unirii. "Îi respect mult pe cei de la Urziceni. Au ridicat ştacheta foarte sus şi asta ne obligă. Următorul pas pentru CFR trebuie să fie, clar, ieşirea din grupele Champions League. După ce ai ascultat o dată imnul Ligii pe stadionul tău, nu-ţi poţi dori decît să joci an de an în competiţia numărul 1 din Europa. Trebuie însă să ne propunem mai mult, să nu fim doar simpli parteneri de antrenament", a încheiat Paszkany.

4 puncte a adunat CFR în Champions League în ediţia 2008-2009

8 puncte
a strîns Unirea Urziceni în sezonul trecut

"Noi folosim valizele doar cînd plecăm în călătorie. Aceste practici nu au nici o legătură cu spiritul lui CFR Cluj"
Arpad Paszkany

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
 •  18 Mai 2010, 13:32
Postat de pe 17 Mai 2010, 10:21

ca sa reuseasca in Europa, CFR-ul trebuie sa faca ceea ce nu a facut in campionatul Romaniei (mai precis in fata atator echipe slabe) si anume SA INSCRIE GOLURI MULTE. Cu o medie de 1,27 goluri pe meci, este cea mai slaba campioana din istoria Romaniei la acest capitol. Lipsa eficacitatii din campionat s-a vazut in Europa League unde nu areusit decat 4 goluri in 6 meciuri.

poate ne spui tu cate goluri a dat steaua in aceeasi competitie...

 •  17 Mai 2010, 15:33

macar de-ar fi vreo 2-3 echipe ca CFR in liga 1,ca ne-am mai scoate cumva.astia le da clasa la toti asa unguri cum ziceti voi ca sunt.respect CFR

 •  17 Mai 2010, 15:29

si becali baga 8 ore de intrviuri non stop la sport.ro si gsp asta e garantat.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează