FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI

"Ars" la buzunar cu 5.000 euro! S-a certat cu antrenorul și a rămas fără salariu

Mihalache joacă la Iași din iunie 2013
Mihalache joacă la Iași din iunie 2013

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2016 00:00

Mihalache s-a certat cu Napoli și a fost amendat cu salariul pe mai bine de o lună.

Ovidiu Mihalache a refuzat să facă deplasarea la Cluj pentru meciul de astăzi, împotriva celor de la CFR, după ce a avut o dispută dură cu Nicolo Napoli. Totul a început de la partida de luni, 0-0 cu ACS Poli, când antrenorul italian a preferat să nu îl folosească deloc pe fundașul de 31 de ani, iar fotbalistul i-a reproșat acest lucru de față cu toți colegii, în vestiar.

După ședința de pregătire de vineri, Mihalache a refuzat să meargă la conferință alături de Napoli și a transmis conducerii că nu va merge la Cluj. Deși inițial șefii lui CSMS au anunțat că Ovidiu va lipsi din motive personale, ieri președintele Florin Prunea a făcut public conflictul.

"Mihalache a refuzat să meargă la Cluj cu echipa. E un incident grav, care va genera cea mai mare amendă din istoria clubului. Îl pun și pe lista de transferări. Va pleca însă de la Iași doar atunci când va găsi un club care să plătească pe el 500.000 de euro!", a spus Prunea la DigiSport.

Surse autorizate susțin că amenda va fi de 5.000 de euro, în condițiile în care stoperul ieșenilor are un contract lunar în valoare de 4.000 euro.

31de meciuri a bifat Mihalache pentru CSMS Iași în acest sezon, în toate competițiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
806007372830128
Cristian Grozea  •  24 Aprilie 2016, 14:21

Nu e nici o diferență d.p.d.v.deontologic între *** care scriu în Gazetă și inculturiști gen Simona Gherghe, Măruță, Medelin sau Kakatos.Așa-ziși realizatori care promovează ***, maneliști ***, *** mascate și politicieni leneși și hoți!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurkro
laurkro  •  24 Aprilie 2016, 11:32

1 "Ars" la buzunar cu 5.000 euro! S-a certat cu antrenorul și a rămas fără salariu pe aproape o lună 2 Surse autorizate susțin că amenda va fi de 5.000 de euro, în condițiile în care stoperul ieșenilor are un contract lunar în valoare de 4.000 euro. "Jurnalisti" care nu au nici notiuni elementare de matematica, nemaipomenind de notiunile de limba romana, logica si bun simt!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close