FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Artiom Karamian: "Vin la Dinamo doar împreună cu fratele meu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 ianuarie 2009 00:00

Dinamo a continuat negocierile cu Poli Timişoara pentru Artiom Karamian, însă mijlocaşul de 29 de ani pune condiţii: vine doar împreună cu fratele său geamăn, Arman Karamian. Lucru care nu convine acţionarilor din Ştefan cel Mare.

"Dacă nu se materializează nimic în străinătate, rămîn la Timişoara cu cea mai mare plăcere", a zis Artiom. "Clar, nu pleacă!", a zis şi patronul Marian Iancu. Totuşi, avînd în vedere relaţiile bune dintre cele două conduceri, nu este exclus ca parafarea transferului să se facă în zilele următoare.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (7)
 •  07 Ianuarie 2009, 22:16

echipa dinomo degeaba incearca sa transfere cei mai buni jucatori ca tot degeaba in europa se va face de rusinecum s-a facut de atatea ori....rusine echipei dinamo rusine....si in ce moduri face ca aceasta echipa sa cistige campionatul rusine dinamo

 •  07 Ianuarie 2009, 14:21

@Bogdan, suporterii Politehnicii Timisoara va sustin cel putin moral. Curaj si "Nu lasati Petrolul sa moara!" Iancule, l-ai pierdut si pe asta la poker ca si pe torje? iti plac jocurile de noroc, se vede ca esti neam de barbugiu!

 •  07 Ianuarie 2009, 13:13

ahahahahhaa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close