FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Artiom: "Merg şi la Rapid, merg oriunde. Rămânem în România!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei Artiom Karamian se declară dispus să negocieze cu orice echipă din România interesată de serviciile sale în cazul în care  conducerea grupării din Ghencea va alege să nu-i prelungească angajamentul.

"Mă voi prezenta la reunirea Stelei, sînt încă jucător sub contract. Îmi pare rău de Stoichiţă, dar nu noi luăm deciziile de schimbare a antrenorului, deci trebuie să lucrăm cu noul tehnician. Dacă domnul Piţurcă nu ne doreşte, nu e nici o problemă, mergem în altă parte.

Sîntem profesionişti şi ascultăm orice ofertă. Atît mie, cît şi fratelui meu, ne e dor de Rapid, e prima echipă la care am jucat în Liga I, ne-am întoarce şi acolo, şi oriunde, vrem să jucăm în continuare în România", a spus Artiom la sportro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
calin1989
calin1989  •  09 Iunie 2010, 18:20

In locu vostru as pleca din Romania.. nu va este rusine sa mai dati astfel de declaratii ? Din cauza mentalitatilor ca voi.. a ajuns si tara asta ce a ajuns.. dupa ce RAPID va facut fotbalisti.. voi v`ati transformat in papagali.. nu mai exista cale de intoarcere !!! numa bine

bogdan1407
bogdan1407  •  09 Iunie 2010, 17:34

astia scuipa si dupa aia ling:-J....lingaii draq..acu vor iar la rapid:)) park erai mari stelisti:-? :-J vai capu lor...ca si altii..badoi, rada..bratu..au uitat ce ekipa i-a facut fotbalisti, dupa aia erau mari stelisti si dinamovisti. vai capu lor..carpele draq!

auras01
auras01  •  09 Iunie 2010, 16:10

ce sa caute japitele astea in Giulesti ?nu le este rusine? huuuuoooo...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close