FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Artiştii inspiraţiei » Rednic şi Hagi au făcut cele mai eficiente schimbări din Liga 1

Articol de , - Publicat joi, 01 octombrie 2015 00:00

Dinamo şi Viitorul impresionează! Dacă jucătorii celor două formaţii au arătat calitate în cele 12 etape scurse pînă acum, un mare merit îl au tehnicienii Mircea Rednic şi, respectiv, Gică Hagi.

Cei doi au dat dovadă de mare inspiraţie şi au făcut modificări care au influenţat decisiv soarta partidelor.

Cei doi antrenori sînt pe primul loc în acest top, cu cîte 4 schimbări reuşite, iar pe locul trei este "principalul" Astrei, Marius Şumudică. Acesta a mutat decisiv de 3 ori.

Fotbaliștii lui Dinamo care au fost introduşi de Rednic pe parcursul întîlnirilor şi au punctat sînt:

  1. Eddy Gnohere - în meciurile cu Pandurii, cînd a adus egalarea în minutul 90+4, şi cu Petrolul, cînd a dus scorul la 2-0

  2. Dorin Rotariu - a înscris golul de 3-0 cu FC Voluntari

  3. Patrick Petre - a adus remiza în partida cu Viitorul, 1-1

Din tabăra Viitorului, Bănel Nicoliţă a înscris de două ori din postura de rezervă, iar Aurelian Chiţu şi Răzvan Marin cîte o dată.

8.000 €pe lună e contractul lui Rednic. La asta se adaugă diferite bonusuri, în funcție de performanțe. Hagi nu are salariu la Viitorul, el fiind și proprietarul Viitorului

"M-am cam săturat de Dinamo!"

Urmează al 6-lea meci din 2015 dintre Dinamo și Pandurii, de data aceasta în "optimile" Cupei României. Asta după ce în urmă cu trei săptămîni, roș-albii i-au eliminat pe gorjeni din Cupa Ligii. În prima parte a anului, Pandurii s-au impus de trei ori, eliminînd Dinamo din semifinalele Cupei Ligii. În această ediție, s-a mai înregistrat o remiză la Severin între cele două formații. "Nu mai scăpăm de ăștia!", au reacționat roș-albii, mai ales că partidele directe au fost încinse. "M-am cam săturat să joc cu Dinamo! Nu sîntem deciși cum vom aborda meciul", a comentat și Edward Iordănescu.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
popescu222
popescu222  •  01 Octombrie 2015, 17:02
Postat de kilimanjaro pe 01 Octombrie 2015, 14:40

Ce-a mai inspirata schimbare facuta de imparatul mustelor a fost atunci cand la pauza a schimbat mita pentru blat, din RON in Euro :))))))))

@ kilimanjaro “Ce-a” mai inspirata schimbare pentru tine ar fi daca ai trece pe la scoala, de preferat clasele 1-4, unde se invata folosirea cratimei.

florin_fcdb
florin_fcdb  •  01 Octombrie 2015, 15:33

eu credeam ca mirela ratzoi,a facut cele mai inspirate schimbari

zecs93
zecs93  •  01 Octombrie 2015, 15:30
Postat de dl.axinte pe 01 Octombrie 2015, 09:03

Respect Hagi ! Dar strambul ala degeaba face schimbari...meltenii castiga doar cu ajutorul fluierasilor .

lasa ca e curata stina ta care a profitat de pe urma arbitrajelor luand 3 campionate la rand si nenorocind echipe care acum ori sau desfintat ori sunt in prag !!! Mai multa minte nu-ti strica si daca chiar te cheama axinte nu ar fi rau sa-ti dai jos turbanu ala din cap, nu degeaba iti face creierul poc-poc ca un popcorn la microunde !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează