FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

AS Roma îl transferă în rate pe Lobonţ

Bogdan Lobont, Lobont, Dinamo
Bogdan Lobont, Lobont, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

AS Roma şi-a manifestat dorinţa de a-l achiziţiona definitiv pe Bogdan Lobonţ, dar a pus o condiţie acceptată de "cîini": "Vă plătim cei 1,5 milioane de euro eşalonat!".

Bogdan Lobonţ nu se mai întoarce în Ştefan cel Mare! Cel puţin asta este ultima veste din tabăra dinamovistă. Italienii, care au opţiune de transfer definitiv pînă la finalul lunii mai pentru 1,5 milioane de euro, au purtat discuţii cu oficialii "cîinilor".

Aceştia au transmis că doresc să-l păstreze pe goalkeeper-ul de 32 de ani, însă au pus o condiţie: ca suma de transfer să rămînă aceeaşi, 1,5 milioane de euro, dar să fie achitată eşalonat. Oficialii dinamovişti au transmis că sînt de acord şi ar vrea ca banii să fie viraţi în trei rate de cîte 500.000 de euro, iar prima tranşă să fie plătită acum, la începutul lunii iunie.

Lobby şi-a dat şi el acordul să rămînă la Roma, iar acum trebuie doar să se înţeleagă asupra contractului cu italienii. "Lobonţ doreşte să continue în Italia. Salariul său la Roma e de 600.000 de euro pe sezon. Dinamo nu-şi permitea să suporte un asemenea contract, iar el nu ar fi acceptat niciodată să primească de trei ori mai puţin", spun şefii.

Cardoso în pole position
Dinamo a ajuns la o înţelegere cu Carlos Cardoso, însă acum trebuie ca bucureştenii să cadă la învoială şi cu Pandurii în privinţa sumei de transfer. "Cîinii" îl monitorizează de multă vreme pe fundaşul stînga de 25 de ani, iar acum i-au oferit 10.000 de euro pe lună în primul an de contract. Cei din Tîrgu Jiu trebuie să plătească 600.000 de euro "cîinilor" pînă la 30 iunie, dar s-ar putea ca o parte din sumă să nu mai fie achitată, în contul tranzacţiei.

Doman "cîine" dacă îşi rezolvă transferul
Mijlocaşul stînga Cătălin Doman, 22 de ani, s-a pus de acord cu şefii roş-albilor în privinţa unui contract pe 3 sezoane cu Dinamo. Înţelegerea intră în vigoare doar dacă jucătorul şi agentul său rezolvă despărţirea de FC Argeş. Dinamo vrea să-l ia gratis pe Doman şi să împartă apoi cu FC Argeş banii proveniţi dintr-un eventual transfer ulterior al fotbalistului.

Bergodi îl elimina pe Ţălnar
Una dintre condiţiile pentru care Cristiano Bergodi n-a fost acceptat în Ştefan cel Mare este faptul că nu l-ar fi păstrat pe Cornel Ţălnar în staff-ul tehnic. Italianul ar fi vrut să vină cu propriii colaboratori, iar "Ţînţarul" urma să fie eliminat. Ori, Borcea îi promisese lui Ţălnar că va rămîne la prima echipă, indiferent cine vine. Ando va fi manager general, oficial de pe 1 iunie, Ţălnar va continua cu titulatura de antrenor principal, iar secunzi vor fi Mihăescu şi Manu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ronaldo666
ronaldo666  •  29 Mai 2010, 13:13

poate ranieri ii da ceva mai multe sanse lu loby:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close