FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA

FOTO Așa e în Giulești! Cristiano Bergodi, TRANSFORMAT după golul de 2-0: camerele TV au surprins bucuria dezlănțuită a italianului

Bucuria lui Bergodi de la golul lui Borja Valle Balonga  / Captură DigiSport +11   FOTO
Bucuria lui Bergodi de la golul lui Borja Valle Balonga / Captură DigiSport

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 22:26 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 22:49

Golul de 2-0 marcat de Rapid în derby-ul cu Universitatea Craiova a provocat o explozie de bucurie a lui Cristiano Bergodi. Un tip calm în marea majoritate a timpului, tehnicianul alb-vișiniilor s-a exteriorizat ca niciodată, spre deliciul tribunelor „clocotinde” din Giulești. 

„Microbul” alb-vișiniu l-a cuprins serios pe Cristiano Bergodi, care a preluat din pasiunea cu care rapidiștii trăiesc, negreșit, fiecare meci. Imediat după reușita lui Borja Valle, cea care a tranșat, practic, soarta partidei, antrenorul italian a sprintat spre elevii săi, care sărbătoreau golul într-un colț al terenului.

+7 FOTO

Bergodi n-a mai ținut cont de nimic, a luat-o direct prin teren și s-a aruncat, literalmente, peste elevii săi. Transfigurat de la emoții, acesta a sărbătorit apoi golul alături de galerie. Aceeași galerie care-l respinsese în vară, după plecarea lui Mutu.

Pierdere URIAȘĂ! Cel mai în formă fotbalist al Rapidului s-a „rupt” la derby-ul cu CSU Craiova » Aștepta convocarea la națională!
RAPID - CSU CRAIOVA
Pierdere URIAȘĂ! Cel mai în formă fotbalist al Rapidului s-a „rupt” la derby-ul cu CSU Craiova » Aștepta convocarea la națională!

Ce-i lipsește antrenorului Bergodi pentru a câștiga un titlu

Într-un amplu interviu acordat Gazetei în această vară, Cristiano Bergodi a fost întrebat despre ingredientele de care ar avea nevoie pentru a câștiga un titlu în România, singurul trofeu major care-i lipsește. Răspunsul italianului:

„Foarte des m-am întrebat și eu. Nu știu. Cred eu că doar un pic de noroc. Și gata! Visul meu este de a terminat cariera de antrenor, aici sau afară, cu un titlu câștigat. Mi-ar plăcea mult să iau un campionat în România, e un vis pentru mine.

Poate sunt antrenori cu mai multe trofee, dar să nu uitați că eu sunt un străin care am venit aici și am stat 18 ani. Înseamnă că am făcut ceva. Nu vreau să spun ce am făcut cu echipele unde am fost. Le-am dus pe locul 3, am fost aproape de titlu cu Craiova, am luptat și la retrogradare.

Cred că am făcut treabă bună. Cred că mai devreme sau mai târziu voi câștiga un titlu în România! Sunt sigur, de fapt. Trebuie! Neapărat! Cred eu că merit un titlu ca antrenor străin. Sunt străinul cu cele mai multe meciuri aici, asta e o mândrie pentru mine. Am stat doi ani la Sepsi. M-au lăsat să fac treabă și s-a văzut ceva bun”.

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Pierdere URIAȘĂ! Cel mai în formă fotbalist al Rapidului s-a „rupt” la derby-ul cu CSU Craiova

FOTO Scenografia afișată de rapidiști la derby-ul cu CSU Craiova și ce semnifica ea

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
danglumetu
danglumetu  •  30 Octombrie 2023, 20:07

bergodi si sabau sint, de departe, unicii antrenori din romania demni de respect nemarginit! cred ca sint singurii care nu-si injura sau bat jucatorii! evident, bergodi poate antrena nationala, cunoaste perfect fotbalul nostru, dar cum si cine sa-l puna daca va fi subalterul eternului stoichita???

Gerson
Gerson  •  30 Octombrie 2023, 10:54

Dimensiunea si calitatea lotului rapidist din momentul actual este o problema! Are un prim 11 bun dar pe bancă....pentru atac și aparare nu!Cineva de acolo, oare cine?,trebuie să se scobeasca in buzunare pentru 3/4 jucatori valoroși!

Stelian66
Stelian66  •  30 Octombrie 2023, 08:57
Postat de adyy25 pe 29 Octombrie 2023, 22:44

Cu Fcsb va fi putin mai tacut. De fapt, dezlantuit pe arbitraje pt motive ridicole

Cu FCSB sunt mereu probleme , fluierasii au traditie in a le usura traseele .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează