FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ

ASA Tg. Mureş a schimbat antrenorul » Şefii clubului l-au demis pe Adrian Falub, deşi nou-promovata se află pe locul 6

Articol de - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 21:37

Decizie şocantă luată în unanimitate de oficialii clubului din Tîrgu Mureş: l-au demis pe Adrian Falub, deşi ASA e pe poziţia a 6-a după 9 runde!

Eşecul la limită suferit duminică la Craiova, 0-1, i-a fost fatal tehnicianului de 42 de ani. Surse autorizate susţin că între Falub şi conducere existau de ceva timp mai multe neînţelegeri, iar şefii abia au aşteptat o înfrîngere pentru a-l da afară pe antrenorul care a şi promovat formaţia ardeleană în "A".

Aceleaşi surse au dezvăluit că favorit să preia banca lui ASA este Cristian Pustai. Acesta e liber de contract din aprilie 2014, cînd s-a despărţit de Pandurii.

10 echipe din Liga 1 şi-au schimbat antrenorul în acest sezon: CSMS Iaşi, Ceahlăul, FC Braşov, Rapid, CS U Craiova, ASA, Viitorul, Petrolul, Oţelul şi U Cluj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 20:02
Postat de dincolodenori pe 30 Septembrie 2014, 10:52

Pacat ca nu l-au schimbat ceva maidevreme.Toti spun ca Falub este pe 6 ,este o pozitie slaba comparativ cu investitiile facute si asta nu este totul. ASA nu are cristalizat un prim 11 si jocul este haotic,,nu-l mai plingeti oricum omul era marioneta.

aiurea, nu au ce cauta pe locul ala. gaz metan, pandurii, etc, joaca mult mai bine ca ei. chiar si ceahlaul face uneori meciuri foarte tari.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Septembrie 2014, 20:00

or fi ei pe 6, dar, cu exceptia lui dinamo nu prea au jucat cu echipele tari. vine urgia peste ei, da-i in pl.m. de mureseni, sub locul 10 se opresc.

ataraxia
ataraxia  •  30 Septembrie 2014, 11:34

falub, chirila, selymes, grigoras, sandoi, marian rada, ionut badea, dulca.....si lista poate continua....astia sunt antrenori?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează