FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Aşa va arăta Dinamo 2013-2014 » Ce au transferat "cîinii" şi pe cine se bazează în noul sezon

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 22:41

"Cîinii" au început de la debutul săptămînii antrenamentele, ieri au ajuns la Poiana Braşov pentru stagiul montan de acumulări fizice, iar de pe 1 iulie se va merge în Anglia pentru un turneu de pregătire şi meciuri amicale.

Dinamo a făcut transferuri pe bandă rulantă, Mulţescu mai vrea cel puţin doi jucători, au plecat şi vor mai părăsi lotul cîţiva, neştiindu-se care va fi situaţia lui Alexe, Bălgrădean şi Grigore, singurii fotbalişti pentru care tehnicianul şi-a dat acordul să se transfere din Ştefan cel Mare.

În condiţiile lotului actual, favoriţi spre a fi titulari în proximul sezon sînt tot vechii jucători ai lui Dinamo. Da, vor mai urma zeci de antrenamente, amicale, Mulţescu va încerca mai multe formule de joc, spre a oferi şanse tuturor componenţilor lotului, însă şi componenţii "Old Dinamo" simt că ei vor reprezenta baza şi în viitoarea ediţie de campionat. "Pînă acum au venit fotbalişti OK, buni, dar nu neapărat peste ceea ce era în lotul echipei. Îi vom ajuta să se integreze, însă trebuie să se adapteze la rigorile unei formaţii ca Dinamo. Probabil, dacă vor pleca Alexe, Bălgrădean şi Dragoş Grigore, atunci se vor mai face implanturi dintre cei nou-veniţi", sînt de părere dinamoviştii.

Ce-au transferat "cîinii"
??? - Fai, Asanovici, Durimel, I. Şerban - V. Lazăr, Hasanovici (Vaştag), Ad. Popa II, Fl. Matei - Thomas, Abdoullaye
Notă: Şerban şi Lazăr aşteaptă să-şi rezolve litigiile cu Vasile Şiman spre a se elibera total de Sportul Studenţesc, dar amîndoi au semnat cu "cîinii".

Dinamo 2013/2014
Naumovski - Rus, Luchin, D. Grigore, A. Radu - C. Matei, Boubacar, C. Munteanu, Curtean - Dănciulescu, Alexe


7 jucători au părăsit deja lotul "cîinilor" în acest mercato: Dandea, Scutaru, Muşat, Crăciun, Tudose, Homei şi Raphael Stănescu

"Dacă antrenorul m-a păstrat înseamnă că a văzut ceva la mine. Mi-a dat o şansă, nu vreau să-l dezamăgesc. Întotdeauna l-am admirat pe Dani Alves, sper că într-o zi voi putea juca mai bine decît el"
Collins Fai, fundaş Dinamo

"Îmi doresc s-o ajut pe Dinamo să ajungă din nou în Europa. Cred că putem construi o echipă solidă, dar trebuie să muncim foarte mult"
Joel Thomas, atacant Dinamo

Vrea mai multe sisteme
Gigi Mulţescu a declarat de mai multe ori de la sosirea lui că nu va dedica formaţiei sale doar un singur modul de joc, ci va pregăti în perioada precompetiţională cîteva soluţii: "Va fi unul de bază şi, apoi, variante multiple. Putem începe în 4-2-3-1, să trecem în 4-4-2 sau 4-3-3. O să vedem. Jucătorii dictează sistemul, nu invers. Eu vreau să practicăm un fotbal ofensiv, curat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (56)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  24 Iunie 2013, 19:03

Din nefericire, venirea lui Negoita nu a dus decit la prelungirea agoniei. A scos echipa din impasul financiar si a obtinut licenta dar fotbalistic e NUL! Daca el crede ca nivelul salariului e principalul criteriu de selectie ... , ne-am lamurit! Un blestem pare sa pluteasca peste Stefan cel Mare si nu vad cind se va imbunatati siituatia.

cobra234
cobra234  •  24 Iunie 2013, 15:52
Postat de saviola2_8 pe 23 Iunie 2013, 03:24

si asta e adevarat, ziaristii isi fac de lucru si fac pe impresarii in pauza competitionala:)) cert e ca pana acum in afara de cativa tineti cu potential, jucatorii veniti nu-mi [sun nimic, ma rog sunt la current cu prb financiare care au existat, astea-s posibilitatiile acum. Ce mi se pare mie aiurea e sa fixezi un obiectiv locurile 1-4 cu un astfel de lot, poate-s eu nebun, cine stie:))

OBIECTIV 1-4 NU SE POATE CU O ECIPA DE LEGUME SI CIUPERCI,,,LA 2000 E TENTATIILE VOR FI ALTELE DECIT FOTBALUL,,TARE IMI ESTE FRICA SA NU LUATI DRUMUL RAPIDULUI,,STEAUA AR RAMANE FARA RIVALI IN CAPITALA,,NU VA DORESC RAUL , DAR, FOTBALUI ROMANESC E INTR-UN COLAPS TOTAL,,CHIAR SI STEAUA

belamy
belamy  •  24 Iunie 2013, 08:25
Postat de neuer1606 pe 23 Iunie 2013, 15:37

Ce ai ma cu Luchin???

sincer nu am nimic cu nimeni.....dar nu ti-ai pus intrebarea : cum de un jucator de 12k salariu nu are oferta sa plece nici macar din coreea ? cum de are clauza cu bonus pentru convocare la nationala, este si convocat dar de jucat doar in amicale, media notelor primite pe sezon nu trece de 5,3 , interesele cui il tin pe acest modest jucator(nu are viteza, nu are plasament, in general nu are cele doua testicole pt. a fi stalpul apararii)in teren si doar ca PR al echipei ?raspunsul e "vanare de vant".

Vezi toate comentariile (56)
Comentează