FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Astea-s contractele! » Gazeta are toate datele din acordurile pe care le-au semnat Adi Popa şi Szukala

Adi Popa şi Szukala sînt ultimele achiziţii ale Stelei
Adi Popa şi Szukala sînt ultimele achiziţii ale Stelei

Articol de , - Publicat sambata, 18 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 august 2012 09:26

Extrema de la Chiajna are 5.000 de euro lunar, cel mai mic salariu dintre cele ale jucătorilor importanţi, iar polonezul ia 12.000 de euro pe lună.

Adrian Popa nu s-a îmbogăţit semnînd cu Steaua. Mijlocaşul lateral achiziţionat cu 400.000 de euro de la Chiajna a acceptat în Ghencea un salariu de 5.000 de euro lunar. Dintre jucătorii de bază ai roş-albaştrilor, nici unul nu cîştigă mai puţini bani decît "Motoreta" lui Becali.

Trebuie să joace pentru salariu dublu!
Popa a semnat pe cinci ani şi salariul lunar îi creşte cu cîte 1.000 de euro de la o stagiune la alta. Asta înseamnă că dacă-şi va păstra contractul, el o să cîştige 9.000 de euro pe lună în 2017, cînd va avea 29 de ani! Acordul lui Popa mai conţine o clauză: venitul lui se dublează dacă prinde măcar 75 la sută din totalul meciurilor.

Ţinta e una destul de dificil de atins pentru micuţul mijlocaş, care vine să se bată pentru un loc de titular cu fotbalişti care au un statut puternic în Ghencea: Chipciu şi Tănase, plus atacanţii Rusescu, Rocha şi Nikolici.

Bani mulţi pentru Szukala
Dacă Adi Popa e obligat să joace mult ca să ajungă la 10.000 de euro pe lună, celălalt nou-venit, Szukala, are garantaţi mai mulţi bani. Stoperul polonez în vîrstă de 28 de ani va primi 12.000 de euro lunar în acest sezon. Acordul lui cu Steaua durează trei ani şi salariul lunar creşte cu cîte o mie de euro de la un an la altul, ca şi în cazul lui Popa.

Deci în 2015, cînd va avea 31 de ani, Szukala va cîştiga la Steaua 14.000 de euro pe lună. Apărătorul adus de la Petrolul pe 300.000 de euro devine unul dintre jucătorii cel mai bine plătiţi din Ghencea, la nivelul lui Tătăruşanu şi al lui Cristi Tănase.

Şi-a păstrat salariul
Szukala cîştigă bine pentru nivelul salarial pe care l-a impus Becali în Ghencea, dar n-a făcut o mare afacere transferîndu-se. La Petrolul, el avea tot 12.000 de euro pe lună. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care "lupii galbeni" au vrut să-l cedeze, ca să scape de salariul lui mare, în condiţiile în care polonezul nu era un titular cert în echipa lui Rednic.

240.000 de euro pe sezon avea Geraldo, portughezul la care Steaua a renunţat considerîndu-l prea bine plătit. Szukala are cu aproape 100.000 de euro pe an mai puţin

468.000 de euro e suma totală pe care o are garantată Szukala pentru trei ani de contract

420.000 de euro va încasa Adi Popa dacă îşi va duce pînă la capăt acordul cu Steaua, valabil cinci ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sibelius
sibelius  •  18 August 2012, 12:09
Postat de doze pe 18 August 2012, 11:13

Petrolul cu banii pe Szukala a platit salariul lui Geraldo, care este mult mai bun. In plus, in orice lot este nevoie de un jucator serios ca Geraldo. Toti au de invatat de la el, nu doar profesional, lusitanul este un model de seriozitate si are o viata sanatoasa, fara cancan-uri.

Cat au invat Nila, Cioara si Dodel atata o sa invete si Printul.

doze
doze  •  18 August 2012, 11:13

Petrolul cu banii pe Szukala a platit salariul lui Geraldo, care este mult mai bun. In plus, in orice lot este nevoie de un jucator serios ca Geraldo. Toti au de invatat de la el, nu doar profesional, lusitanul este un model de seriozitate si are o viata sanatoasa, fara cancan-uri.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 August 2012, 10:17
Postat de alexxmr pe 18 August 2012, 01:34

Petrolul a facut super afacere luandul pe Geraldo .

Nu au avut ei in toata istoria lor jucator precum Geraldo....cea mai mare teapa din lume a fost sa fie lasat Geraldo sa plece de la Steaua.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează