FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Aşteptaţi cu contractele pe masă » Rapidiştii aflaţi în ultimele trei luni de contract vor semna noi înţelegeri

Marcos Antonio a venit în Giuleşti în vara lui 2010, liber de contract
Marcos Antonio a venit în Giuleşti în vara lui 2010, liber de contract

Articol de , - Publicat miercuri, 22 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2012 11:05

Fotbaliştilor ale căror angajamente expiră la 1 iunie li se va propune prelungirea, singura excepţie fiind Ezequias.

Imediat ce se vor întoarce din cantonamentul din Antalya, jucătorii ce se află în ultimele luni de contract cu Rapid, precum Rui Duarte, Ştefan Grigorie şi Daniel Pancu, vor trebui să treacă prin biroul preşedintelui pentru a parafa noile acorduri. Primilor doi li se vor oferi noi înţelegeri pe două sezoane, în vreme ce lui Pancone i se va propune să rămînă încă un an în Grant. Ezequias Tavares e în aceeaşi situaţie, însă şefii din Giuleşti nu vor să-l mai păstreze. El are un salariu de 180.000 de euro pe sezon, o sumă considerată mult prea mare pentru o rezervă, Bozovici fiind clar titularul postului de fundaş stînga.

În plus, şefii vor activa clauza din contractul lui Marcos Antonio şi îi vor prelungi şederea în Giuleşti cu încă un an, iar Valentin Creţu e văzut ca o variantă bună pentru a fi rezerva lui Duarte şi se vor demara negocierile cu Concordia Chiajna pentru transferul definitiv al acestuia. Alb-vişiniii speră să plătească pentru fundaşul dreapta mai puţin de 100.000 de euro! De asemenea, la vară, George Copos vrea să dea lovitura şi să-l cumpere pe Ciprian Deac de la Schalke. Nemţii i-au fixat un preţ de două milioane de euro!

Opt rapidişti mai au numai 3 luni de contract
Jucător: Post - Salariu actual
Rui Duarte (31 de ani): fundaş dreapta - 180.000 euro
Valentin Creţu (23 de ani): fundaş dreapta - 24.000 euro
Marcos Antonio (28 de ani): fundaş central - 220.000 euro
Ezequias Tavares (31 de ani): fundaş stînga - 180.000 euro
Ştefan Grigorie (30 de ani): mijlocaş central - 120.000 euro
Ciprian Deac (26 de ani): mijlocaş lateral - 300.000 euro
Alexandru Ioniţă (22 de ani): atacant - 120.000 euro
Daniel Pancu (34 de ani): atacant - 72.000 euro
* Deac, Ioniţă şi Creţu sînt împrumutaţi pînă la vară

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Azi, amical cu Ludogoreţ

Alb-vişiniii au programată în această seară ultima partidă de pregătire din Antalya. Adversari le vor fi cei de la Ludogoreţ Razgrad, liderul-surpriză din Bulgaria. Meciul va începe la ora 19:00 şi va fi transmis în direct de DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro. Giuleştenii vor reveni la Bucureşti mîine seară, după 16 zile de cantonament. Înainte, au avut 4 zile libere, după încă un stagiu, tot în Turcia, de 10 zile.

Se deschide fanshop-ul online
Noul proiect al departamentului de marketing al celor din Grant e lansarea unui fanshop online, de unde suporterii îşi vor putea procura diverse obiecte cu sigla giuleştenilor. "În mod mod normal, va fi gata pînă la startul returului, adică în maximum 10 zile. O firmă specializată colaborează deja cu noi. Sperăm să nu apară întîrzieri", a declarat preşedintele Constantin Zotta pentru GSP.ro.

Colţul fostelor glorii la "oficială"
Începînd din această primăvară, la tribuna oficială a stadionului Giuleşti se va amenaja un sector pentru foştii mari jucători ai clubului. Aceştia vor primi invitaţii la fiecare partidă ce se va disputa pe arena "Valentin Stănescu". "Mai avem în plan şi alte proiecte, dar deocamdată nu le pot dezvălui", a spus preşedintele Zotta.

Inbox
- După ce Gazeta a dezvăluit că George Copos intenţionează să-l cumpere definitiv de la Schalke pe Ciprian Deac la vară, mijlocaşul a declarat: "Dacă mă vrea, să scoată banii! Eu de mic am simpatizat cu Rapidul şi mă simt bine aici, dar nu neg că mi-aş dori o revenire în Bundesliga".
- Adrian Grigore (22 de ani) a fost dat afară de la Rapid în vara trecută de către Dinu Gheorghe. După ce "Vamă" şi-a dat demisia, "Găină" a fost reprimit la clubul din Grant şi pînă la începutul acestui an a evoluat la "satelit", în Liga a 3-a.
- Vali Caciureac, preşedinte CS Rapid: "Vineri ne întîlnim cu cei de la clubul de fotbal pentru a semna noul contract de închiriere a stadionului. Acum nu avem timp, sîntem ocupaţi cu deszăpezirea arenei".

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (4)
criselly99
criselly99  •  25 Februarie 2012, 14:15

Pe langa "coltul fostelor glorii" si fanshop-ul online,idei foarte- foarte bune,mi-as fi dorit sa mai vad undeva in spatele portii de la peluza sud,fiindca este spatiu suficient,o LOCOMOTIVA cu aburi,veche...cred c-ar fi vis .... si ca sa "aberez" si mai mult.la fiecare gol al rapiduletului sa traga cate-un..."abur"(claxon :))). Fzr-purtam Rapiduletul in suflet toata viata!

criticul89
criticul89  •  22 Februarie 2012, 13:39
Postat de statham_j pe 22 Februarie 2012, 13:33

txs, studiem putin oficialele atunci.....si eu tot pe Inter as merge, au italienii astia o stiinta a jocului inegalabila

sunt mai multe meciuri de jucat azi insa la pariuri cel mai bun este propriul instinct ;) dar daca ai nevoie de vreun pont iti spun cu mare placere ce am ales eu; bafta !

statham_j
statham_j  •  22 Februarie 2012, 13:33
Postat de criticul89 pe 22 Februarie 2012, 13:14

e amical frate !!! nu-ti arunca banii pe asemenea porcarii !! sunt atatea meciuri bune de jucat si tu tocmai la un amical te-ai oprit ! bayern e de jucat, st. sttiene-ul e bun, siena DNB merge iar la marseille - inter pariezi dupa cum crezi; eu unul nu pot rata o cota prea frumoasa pt x2 de 1,7 !! o fi interul dezastru in campionat dar in CL e altceva ;) asa ca sfatul meu e sa lasi amicalele deoparte ca sunt irelevante: ieri molde a batut-o pe spartak moscova cu 3-0 si avea cota 4.00 !!! vezi ce joci....

txs, studiem putin oficialele atunci.....si eu tot pe Inter as merge, au italienii astia o stiinta a jocului inegalabila

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close