FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ

ASTRA - CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu a răbufnit în conferință la adresa lui Mircea Rednic: „Înainte să vorbească, ar fi bine să se intereseze”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 16:01

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a susținut azi conferința de presă dinainte meciului de luni, ora 21:00, cu Astra, și a avut un avertisment pentru Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo. 

Dan Petrescu e deranjat de declarația lui Mircea Rednic, care a spus că Geoge Țucudean, atacantul de 27 de ani de la CFR, ar trebui să ia o pauză din cauza problemelor la inimă.

Cred că înainte să vorbească despre un jucător de la o altă echipă, ar fi bine să se intereseze. Nu cred că ar fi un sfat foarte bun ca George să se lase o perioadă. George trebuie să joace fotbal. Şi să o facă cum o face el mai bine, adică marcând goluri”, a fost declarația lui Dan Petrescu, la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

„George a început azi antrenamentele normale. Mâine, va fi la fel. La meciul cu Astra voi decide dacă va fi titular sau va sta pe banca de rezerve. A avut probleme la piciorul la care a mai avut”Dan Petrescu

 

 Ce SPUSESE Mircea Rednic

„Am spus-o de când a avut primele probleme. E bine să ia o pauză dacă e cazul. El are o situaţie finaciară foarte bună şi, chiar dacă nu ar avea, mai importantă e sănătatea”, a declarat Mircea Rednic, care a lucrat cu Țucudean la Standard Liege.

  • Astra - CFR Cluj e luni, ora 21:00. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus. 
  • Dacă FCSB nu o bate duminică pe CSU Craiova, iar CFR câștigă cu Astra, ardelenii sunt matematic campioni 

Citește și:

Cum a subordonat-o CFR pe FCSB » Clujenii sunt pe primul loc în orice clasament al actualului sezon!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  07 Mai 2019, 11:36

unde dai si unde crapa. daca cineva in romanica incearca sa te ajute sa gindesti si la sufletele celor pe care ii conduci iti da o *** si iti trinteste usa in nas. daca se intimpla nu mai stie pe unde sa scoata haina. cind l-am auzit pe acest individ care vorbeste greu romaneste corect care gindeste tot asa cum spunea despre tucudean ca el trebuie sa joace fotbal si sa dea goluri fara sa aiba putin bun simt la cele ce i s-au intimplat fotbalistului. imi este clar ca nu il are la suflet pentru ca nu a mers in china petresciana unde a facut totul praf. si daca are probleme de sanatate oricit de mici ce implica inima nu inteleg ce rau a facut rednic care are prin istoricul clubului exemplul egeng. sufli si in iaurt. domnule petrescu te rugam sa-l ierti pe rednic ca a incercat sa te previna pacat ca nu ti-a bagat in cap sa nu-l lasi sa doarma sa nu-i dai de mincare ca sa devina precum ciinii aia care se lupta intrei ei rai si fara suflet. prostia nu doare domnule petrescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Mai 2019, 13:18

N-a zis nimica rau ,dar mereu ii umbla gura. Mesajul e demoralizator, Tucudean ,medicii,Petrescu stiu adevarul.Si ei decid. Ar fi bine sa-si vada fiecare de treburile sale. Isi bate joc de proprii jucatori ,are acelasi ""stil"" ca si Becali. A ""lucrat"" cu el in Belgia. Atat de bine a facut-o incat Tucu n-a jucat mai nimica acolo. Acum a dovedit ca e un adevarat fotbalist talentat. Din contra ,retragerea din fotbal il va cost apoate mai mult ,moral vorbesc.

cornelconasu
cornelconasu  •  05 Mai 2019, 10:16

Dar ce a zis bursucule Rednic așa rău de te-ai zbârlit ?! A zis să ia o pauză până se reface complet , decât să aibă probleme, la picior la inimă sau unde o avea !! Tu ești ”sensibil” , știu de când te-a arbitrat prietenul lui Nadal la Urziceni !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează