FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // Scandări reprobabile ale steliștilor la Giurgiu » Gică Hagi și Ianis Hagi, principalii vizați

Ianis Hagi a fost eroul meciului FCSB - Viitorul 1-2 // FOTO: Raed Krishan
Ianis Hagi a fost eroul meciului FCSB - Viitorul 1-2 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 21:55

Fanii FCSB-ului nu pot trece peste eșecul suferit etapa trecută cu Viitorul, 1-2 pe teren propriu. La meciul de dumincică seara de la Giurgiu, aceștia i-au luat la țintă pe Ianis Hagi și Gheorghe Hagi. 

Cei 20-30 de fani ai roș-albaștrilor prezenți la Giurgiu l-au luat prima oară în colimator pe Gheorghe Hagi, considerând că acesta a „trântit” meciul de sâmbătă seara cu CFR Cluj, pierdut de Viitorul pe teren propriu cu 0-1.

„Vânzătorule!” a fost jignirea pe care ultrașii din Peluza Roș-Albastră i-au adus-o lui Gheorghe Hagi, fotbalist care a câștigat alături de Steaua Supercupa Europei din 1987, când a reușit golul decisiv în victoria cu Dinamo Kiev, 1-0. 

Apoi, fanii FCSB-ului l-au luat la țintă pe Ianis Hagi, marcatorul golului victoriei din partida FCSB - Viitorul 1-2 de acum 6 zile.

Considerând că Ianis a tras de timp în finalul meciului, ultrașii au dat startul unor scandări reprobabile la meciul de la Giurgiu: „Ianise, să-ți dăm la ****”, a fost scandarea venită dinspre sectorul unde aceștia s-au poziționat. 

Vezi și:Acuzații șocante în derby-ul etapei: „Un prieten mi-a spus că e blat dacă nu joacă Alibec” + Jucătorul impresariat de Anamaria Prodan a greșit flagrant!

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

PROGRAM ETAPA 2 PLAY-OFF

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
para.para
para.para  •  18 Martie 2019, 09:36

Acest articol este o inventie a hartiei, menit sa mai atraga ceva rating.

leoc980
leoc980  •  18 Martie 2019, 07:37

*** de suporteri, *** de ziaristi care nu semneaza articolul, dar folosesc sintagma STELISTI pentru fecesebisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10200694798169304
Sorin Tirichita  •  18 Martie 2019, 01:47
Postat de Laurentiu Florea pe 17 Martie 2019, 23:10

Hagi cred ca are dosul cât țeava de canalizare la cât *** pentru CFR. Un terminat superumflat, cel mai mare blatist din Liga 1 din ultimii 6-7 ani. Rușine!!

hahaha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează