FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Astra Giurgiu a reacţionat în cazul transferului lui Claudiu Bumba de la ASA Tîrgu Mureş » Narcis Răducan e principala ţintă

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 22:41

Povestea transferului lui Claudiu Bumba de la ASA Tîrgu Mureş la Astra Giurgiu este departe de a fi încheiată. Clubul care în prezent este pe locul 4 în Liga 1 a clarificat situaţia într-un comunicat emis Gazetei Sporturilor. 

"Este adevărat că AFC Astra a fost interesată de jucătorul Bumba şi a încheiat un acord de principiu cu clubul cedent, în data de 09.01.2015, înregistrat la registratură şi asumat prin semnatură şi de către ASA Tîrgu Mureş, urmînd ca, ulterior, să se încheie acordul de transfer, pe tipizat FRF. Dl. Narcis Răducan, preşedinte executiv, la acel moment, nu avea drept de a angaja prin semnătură proprie obligaţii de natură juridică şi financiare, în numele clubului nostru (el era obligat să le prezinte conducerii clubului şi singurei persoane care poate angaja juridic, prin semnatură, clubul AFC Astra, domnul Ioan Niculae - conform Hotărârii AGA, comunicată către FRF cât şi actelor depuse la Liga Profesionistă de Fotbal). 

Domnul Narcis Raducan (în prezent preşedinte al clubului A.S.A. Tîrgu Mureş) a acţionat în afara înţelegerii scrise dintre părţi, introducînd în acordul de transfer clauze neagreate de clubul nostru. Una dintre aceste clauze este nulă de drept, deoarece încalcă prevederile Regulamentelor FRF şi FIFA, consecinţă fiind nulitatea actului respectiv, care nu a fost înregistrat la clubul nostru.

Acestea au fost motivele pentru care reprezentantul legal al clubului nostru nu a putut semna acordul de transfer (domnul Răducan a semnat fără a fi împuternicit în acest sens).

Am transmis poziţia noastră clubului cedent, împreuna cu intenţia de a încheia un acord valid, care să poată fi înregistrat la LPF, dar ne-am lovit de un refuz. Concluzia acestor susţineri este, din punctul nostru de vedere, că AFC Astra nu se află în situaţia de a nu respecta o înţelegere, aceasta nefiind finalizată printr-un act valid, care să producă obligaţii juridice şi financiare.

Dacă în urma acestor fapte nu se va putea ajunge la o soluţie agreată de comun acord, clubul AFC Astra va acţiona în instanţă pentru a repara prejudiciile, atît financiare cît şi de imagine, care au fost sau vor fi cauzate de acţiunile dl. Narcis Raducan", se arată în comunicatul Astrei.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
bdgeorge
bdgeorge  •  10 Februarie 2015, 22:37
Postat de dora pe 10 Februarie 2015, 21:18

Narcis Raducan era un fel de MM Stoica...adică era un șefuleț vorbăreț care nu avea drept de semnătură.

Ajutor de caine lup....

dora
dora  •  10 Februarie 2015, 21:18

Narcis Raducan era un fel de MM Stoica...adică era un șefuleț vorbăreț care nu avea drept de semnătură.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează