FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Astra iese la atac după declarațiile făcute de MM și Reghe: "Pare ciudat că, după ce a pierdut cu 3-1, FCSB-ul acuză o echipă care a pierdut cu 3-2"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 10:32

Clubul Astra a reacționat după ce Reghecampf a comentat meciul dintre Viitorul și Astra, 2-3, și a spus că "mi s-a făcut scârbă". Vezi detalii.

Giurgiuvenii au emis astăzi un comunicat de presă, prin care taxează declarațiile făcute de oficialii steliști. În plus, astralii amintesc de înfrângerea celor de la FCSB cu Viitorul, 1-3, și cer ca LPF și FRF să se sesizeze după aceste declarații și să ia măsuri.

"În urma declarațiilor date de oficialii FCSB, care pun la îndoială prestația echipei noastre, în partida cu Viitorul, clubul Astra ține să facă urmatoarele precizări:  

- suntem dezamăgiți de lipsa de respect față de clubul nostru manifestată de oficialii FCSB pe care îi rugăm să prezinte dovezile care stau la baza declarațiilor lor sau să ceară scuze pentru acuzațiile nefondate aduse
- onestitatea clubului Astra nu poate fi pusă la îndoială, chiar FCSB fiind beneficiara corectitudinii noastre, în urmă cu două sezoane.
- pare ciudat că după ce a pierdut cu 3-1 meciul de la Viitorul, FCSB-ul acuză o echipă care a pierdut cu 3-2, la capătul unui joc în care poate invoca și unele decizii nefavorabile de arbitraj, o constantă, din păcate, la toate meciurile noastre din play-off
- rugăm LPF și FRF să se sesizeze cu privire la aceste declarații" comunicat Astra

Citește și: EXCLUSIV Șumudică, replică pentru MM și Reghe: "Trece cu Emetiral" » Ironii despre coregrafia stelistă: "Să fie atenți să nu iasă «Doar Rapid București»"

Citește și: EXCLUSIV Becali reacționează după Viitorul - Astra 3-2: "Budescu voia să joace singur, că nu avea cu cine! Îl felicit" » Ce spune despre meciul cu Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  01 Mai 2017, 12:30

Va mai amititi de "onestitatea" lui Gagamita Dandanache din "O scrisoare pierduta"? Ei bine "onestitatea" clubului Astra este aidoma aceleia a lui Dandanache, iar Sumudica este sinonimul lui Catavencu din aceeasi piesa! Un fel de "latrai de serviciu" care nu se dau in laturi de la niciun compromis, atunci cind este vorba de o anume... "onestitate". Cit despre "onestul" Sapunaru... asa ceva, mai va, Bibicule!

timm
timm  •  01 Mai 2017, 11:34
Postat de andrei.f pe 01 Mai 2017, 11:07

Nu trebuie nicio dovada mai clară că baragladina a dat, benevol, meciul Viitorului decât faptul că cei mai buni jucători ai Astrei, Texeira şi Moraes, au fost ţinuţi pe ţuşă !

Viitorul-FCSB 3-1, clar BLAT mai mare atunci.

andrei.f
andrei.f  •  01 Mai 2017, 11:07

Nu trebuie nicio dovada mai clară că baragladina a dat, benevol, meciul Viitorului decât faptul că cei mai buni jucători ai Astrei, Texeira şi Moraes, au fost ţinuţi pe ţuşă !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează