FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra îl are sub contract pe Șumudică, dar a căutat deja un alt antrenor!

Șumudică l-a avut secund pe Iordănescu jr. în 2012, la FC Vaslui
Șumudică l-a avut secund pe Iordănescu jr. în 2012, la FC Vaslui

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2016 00:00

Deşi îl are sub contract pe Şumudică, campioana l-a contactat pe tehnicianul Pandurilor pentru a-i propune postul de "principal".

Marius Şumudică tocmai ce a câştigat titlul, însă Astra îi caută deja înlocuitor. Situaţia confuză în care se află actualul ei tehnician, care nu ştie exact perioada în care va avea interzis să intre în contact cu echipa timp de două luni după suspendarea în cazul dosarului pariurilor, îi obligă pe șefii dunărenilor să se intereseze deja de alt antrenor.

Primul pe listă e Edward Iordănescu, care a şi fost contactat de conducătorii noii campioane. N-a existat o negociere propriu-zisă, fiindcă Iordănescu junior a spus că nu începe nicio discuţie înainte de finalul campionatului, care pentru gorjeni va coincide chiar cu meciul împotriva Astrei, programat diseară, la Turnu Severin.

Pandurii reprezintă singura echipă pe care Astra n-a reuşit s-o bată pe parcursul acestui campionat, dintre toate cele care au fost în play-off. În sezonul regular, oltenii au luat 4 puncte din 6, iar în partida din play-off, de la Giurgiu, s-a terminat 0-0. Edi mai are contract până la finalul lunii iunie, el putând semna cu altă grupare fără acceptul şefilor actuali.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mvradulescu
mvradulescu  •  07 Mai 2016, 10:57

Eu sunt din cei care cred că dl. Șumudică este un antrenor cu calități incontestabile, căruia îi dăunează enorm ***” ! Consider că dacă „află” și domnia sa ce ar trebui să corecteze în propriul comportament, ne-am „îmbogăți” cu un tehnician valoros ! Sper că această transformare nu va implica o intervenție chirurgicală ... Să fie într-un cea bun !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbi79
bimbi79  •  07 Mai 2016, 09:58

Sumi ? Cum ramane cu triplreta Marica - Mutu - Alibec ? Doar in Romania se poate intampla asa ceva: sa fi condamnat in februarie dar sa faci pedeapsa in iulie... Sa mai spui ceva ? In plus Sumi va pleca in... necunoscut si nu va mai efectua nici o pedeapsa... Iordanescu jr sau alte nume de antrenori, sunt doar jocuri si joculete, toate la cacealma... Astra in scurt timp o va lua pe urmele Urziceniului si Galatiului sau, in cel mai fericit caz, va urma un traseu a la POMANA cfr

Vezi toate comentariile (2)
Comentează