FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra pregătește 3 lovituri pe piața transferurilor » Budescu este aproape de revenire

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 13:34

După ce a câștigat titlul de campioană, Astra se pregătește pentru participarea în preliminariile Champions League.

Formația giurgiuveană a început deja negocierile pentru transferuri și este aproape de a realiza trei mutări importante, așa cum a declarat antrenorul Marius Șumudică.

"Am reușit să îl aducem pe Balaure și suntem aproape de a ne înțelege cu Gorobsov. Săpunaru încă mai așteaptă. El așteaptă ceva oferte din străinătate. Ei sunt singurii jucători din campionatul intern pe care îi vreau.

Pentru noi, și Budescu este o soluție. Nu vreau să aduc jucători care să completeze lotul, ci care să fie titulari. Mai vrem și jucători din străinătate. Mie îmi plac brazilienii și portughezii.

Vom vinde 3-4 jucători, dar Alibec nu este printre ei. Nu îl transferăm", a spus Șumudică la DigiSport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
mister1
mister1  •  18 Mai 2016, 16:09

Pt cultura ta generala,la CE din Ucraina a intervenit ,,marele"Base,nu micutzul de poanta,iar daca ai cauta un pic in urma ai vedea ca ,,poanta" al tau a zis cu guritza lui ***ca nu da bani la tvr pt CE de acuma.Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ce se intampla in tvr acuma,dar toate au o istorie veche de multi ani!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mister1
mister1  •  18 Mai 2016, 15:59

Pt cultura ta generala,la CE din Ucraina a intervenit ,,marele"Base,nu micutzul de poanta,iar daca ai cauta un pic in urma ai vedea ca ,,poanta" al tau a zis cu guritza lui murdara pe la margini de alte egzeme ,ca nu da bani la tvr pt CE de acuma.Asta nu inseamna ca sunt de acord cu ce se intampla in tvr acuma,dar toate au o istorie veche de multi ani!!

bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  18 Mai 2016, 15:04

Dupa ce ca v-ați batut joc de noi cu faptul ca postul national de TV, post platit de toti locuitorii Romaniei NU VA TRANSMITE JOCURILE DE LA EURO 2016, ar fii RUSINEA si PACATUL VOSTRU sa-l lasati pe ALIBEC afara din lot. Unde este alesul vostru ,al facebucistilor--- Iohanys sa rezolve acest conflict cu TVR respectiv cu marele Burleanu!!!!! cand a fost Ponta prim si TvR vânduse prin frauda meciurile de la CM Brazilia 2014, s-a facut ceva dreptate atunci. Dar acum? unde sunt lingaii lu Iohany ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează