FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra s-a reunit fără Stoichiţă

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Ploieştenii s-au reunit în această dimineaţă şi au efectuat primul antrenament pentru reacomodarea la efort. Prima şedinţă de pregătire nu a fost condusă însă de noul antrenor Mihai Stoichiţă, care a mai avut de pus la punct anumite detalii. Prima şedinţă de pregătire a fost închisă reprezentanţilor mass-media.

 

La reunirea formaţiei ploieştene au participat noile achiziţii mijlocaşul bulgar Atanas Bornosuzov şi portarul Pierre Ebede, dar şi jucătorii Lukacs şi Tînc, de la FC Bihor, pentru care conducerea clubului prahovean negociază.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că poartă discuţii şi pentru fraţii Karamian şi cu fundaşul Jivko Jelev, care şi-au încheiat contractul cu Steaua.

Tehnicianul ploieştenilor a anunţat programul elevilor săi în perioada de pregătire. În această săptămînă fotbaliştii de vor antrena la Ploieşti, apoi în perioada 19-30 iunie vor efectua un cantonament la Poiana Braşov. În ultima zi a stagiului montan, ploieştenii vor disputa un amical cu o formaţie aflată la faţa locului.

Al doilea cantonament se va desfăşura în Austria în perioada 3-17 iulie, unde vor fi susţinute 5 teste de verificare.

Noul sezon al Ligii I este programat să înceapă pe 25 iulie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează