FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - U CLUJ 0-0

Astra şi U Cluj au remizat într-un meci lipsit de spectacol » Chin-taka

Articol de - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 28 august 2011 10:15

După ce a învins-o pe Steaua etapa trecută, Astra nu a reuşit să cîştige în faţa Universităţii Cluj, deşi a jucat o repriză în superioritate


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Fanii ploieştenii nu s-au închesuit la stadion pentru a-şi vedea favoriţii, chiar dacă Astra venea după o victorie cu Steaua. Dar cei 500 de oameni care au venit în tribune au regretat că au ales să vadă confruntarea dintre Astra şi U Cluj în locul unei plimbări.

În prima repriză, cele două formaţii n-au arătat nimic şi nu au făcut risipă de efort. N'Doye, de la gazde, şi de la oaspeţi Păcurar, Cristea, Cojocnean şi Szukala s-au întrecut în şuturi de la distanţă, dar fără emoţii pentru cei doi goalkeeperi fiindcă au ocolit cele două porţi. Singurul şut periculos a venit abia în minutul 40, cînd Alex Păcurar l-a luat la ţintă de la 10 metri pe fundaşul Astrei, Bruno Miguel.
Meciul s-a încins în minutele de prelungiri ale primei reprize, cînd căpitanul clujenilor, Gabriel Boştină, l-a secerat la mijlocul terenului pe Takayuki, iar "centralul" Adrian Comănescu i-a arătat cartonaşul roşu.

Zero şi după pauză
Cu un om mai puţin, ardelenii au fost ţinuţi în corzi după pauză de elevii lui Marius Şumudică, care au preluat controlul partidei şi au părut mai vioi. Matache a intervenit salvator la torpila lui Băjenaru (54) şi a scos excelent de pe linia porţii mingea trimisă cu capul de Bruno Miguel. Venit să caute soluţii pentru "naţională" selecţionerul Victor Piţurcă s-a uitat mereu la ceas în aşteptarea finalului. Acesta a fost haotic, ploieştenii precipitîndu-se să atace prin orice mijloace poarta lui Matache, dar nu au găsit soluţii. Bruno Miguel a fost la un pas să dea lovitura (90+1), dar mingea a trecut pe lîngă şi portughezul s-a ales cu capul spart, iar partida s-a încheiat fără gol.

"Îi felicit pe jucătorii mei pentru dăruire. E greu să joci o repriză cu un om în minus. Rezultatul a fost echitabil"
Ionuţ Badea, antrenor U Cluj

"Şumudică a greşit în seara asta. Ţinerea lui Udoji pe teren, deşi acesta nu a dat o pasă bună, e o eroare a antrenorului"
Ioan Nicolae, patron Astra

Boştină, eliminare corectă
Căpitanul celor de la U, Gabriel Boştină, a fost eliminat în prelungirile primei reprize. Acesta a avut o intrare "la rupere" asupra lui Takayuki, iar arbitrul Comănescu i-a arătat direct cartonaşul roşu. Takayuki nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit la pauză cu Băjenaru. Fostul stelist a bifat aseară primul meci pentru ploieşteni.

Piţurcă la meci
Selecţionerul Victor Piţurcă a fost prezent aseară în tribunele stadionului "Astra". Acesta a venit să-i urmărească pe Măţel, Strătilă şi Silviu Lung jr, jucători aflaţi în vizorul său. Piţi a plecat însă dezamăgit de jocul celor două formaţii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  30 August 2011, 19:12
Postat de re.mus pe 28 August 2011, 00:30

Puteti vedea si voi cati suporteri atrage u. Chiar daca in Cluj, u probabil ca are mai multi suporteri, in afara Clujului CFR atrage mult mai multa lume la stadion.... daca luati in calcul si ratingul TV mult mai ridicat in transmisiile meciurilor CFR-lui fata de cele u (mult mai multa lume se uita la TV cand joaca CFR in comparatie cu meciurile lui u)... Concluzia: CFR are mult mai multi suporteri in Romania fata de u. Pacat de clubul u: are cea mai golaneasca galerie. In Cluj sunt priviti ca fiind adevarati fUnarioti frUstrati in culori alb negru sobolanesti.

IN LOCUL TAU MI-AS BATE GURA CU O LOPATA PLINA CU RAAHAT!!! EU ZIC SA INVETI SA TE MULTUMESTI CU SUPORTERII DE LA TARA PE CARE II MAI ATRAGE sefere SI SA NE LASI NOUA VIATA ASTA DE "HULIGANI-ULTRASI DE ORAS" IN PACE!!! ADIO CEFERE-LA ANU TE CAUTAM PRIN B!!!

double07
double07  •  30 August 2011, 13:57

@"cacazolee"....Du-te fa nani ca esti obosit!

double07
double07  •  30 August 2011, 13:57
Postat de londra_u_cluj pe 28 August 2011, 22:41

://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/exclusiv-legatura-lui-basescu-cu-baietii-destepti-ai-aurului-cetateanul-arpad-paszkany-paszkany-principalul-sponsor-oficial-al-pdl-si-conexiunile-lui-cu-firmele-care-vor-aurul-romaniei-67195.html

E baiat destept si stie sa faca o afacere restul e cancan. inca nu am vazut un manager mai bun in liga asta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează