FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali: "I se zice Satana din Pipera! El m-a dat afară de la echipă"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 11:23

Ionel Ganea l-a atacat dur pe Gigi Becali, omul pe care îl consideră vinovat de faptul că a fost dat afară de la FC Voluntari.

"La FC Voluntari am fost sprijinit de Dumitru Dragomir. Am fost lăsat să îmi fac treaba. Peste mine nu intră nimeni în vestiar.

E unul din Pipera, căruia i se zice Satana din Pipera, ăla m-a dat afară. S-a ofticat că l-am bătut. M-a ameninţat că îmi dă
27-0. Aşa îl strigă lumea prin Pipera, Satana.

Nu pot spune că a fost o ambiţie. Ce, acum trebuia să-l las pe Becali să mă bată? La FC Voluntari am întâlnit un grup bun. Băieţii au înţeles că sunt adeptul disciplinei. Doar aşa reuşim. Și mai ales dacă jucăm ofensiv. Îmi place mult stilul acesta. Se vede clar şi pe rezultatele Voluntariului. Doar în meciul cu CSU Craiova n-am marcat. În rest, FC Voluntari a atacat", a spus Ionel Ganea pentru revista Ilfov Sport.

11 meciuri
a stat Ganea pe banca celor de la FC Voluntari

La începutul anului, FC Voluntari a batut Steaua, 3-1, iar după puțin timp, conducerea echipei l-a dat afară pe Ionel Ganea.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (56)
1068839056485295
Fireteanu Nicolae  •  03 Iulie 2016, 21:37

Becali e diavolul in persoana pupa toate crucile toti bolovani si toate oasele moarte da a uitat pe Duumnezeu.Pentru el Dumnezeu alea sunt

mama.is.here
mama.is.here  •  03 Iulie 2016, 19:13

nu mai huliti pe El Ciobandante ... ce ar mai fi presa sportiva si stirile sportive fara El?

zizu
zizu  •  03 Iulie 2016, 16:04
Postat de mitroi2008 pe 03 Iulie 2016, 13:29

Ai pus virgula sub "s"! Din cauza lui Becali nu mai joaca Dinamo in grupele unei cupe europene din 2009! El e vinovat ca toti jucatorii de la academia voastra, cu care va laudati ca aveti nu stiu ce rezultate, sunt doar niste petarde expirate!

ce ai tu cu dinamo in toata discutia asta? tipul asta e un pericol ptr societate fiindca e un *** parvenit,un infractor care trebuia pus sa inapoi banii publici luati de la romani...asta unu,iar doi....fariseismul lui e de cea mai...joasa speta...se lauda peste tot,ca merge la biserica,ca da bani,ca face milosteniicand aceste lucruriar trebui facute doar ptr sufletul lui,cei ce cunosc,stiu ca nu aceasta este adevarata credinta ci smerenia,modestia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează