FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Atac la Curelea! » Rapidiştii sunt în căutarea unui vîrf

Curelea a ajuns la 16 goluri marcate în 88 de meciuri în Liga 1
Curelea a ajuns la 16 goluri marcate în 88 de meciuri în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 22:14

Conducerea încearcă să-i aducă un vîrf de careu potent lui Lucescu jr. şi au reluat negocierile cu Vasile Şiman pentru căpitanul Sportului. Şi varianta Daniel Niculae a redevenit de actualitate.

Rapidul a reluat asaltul pentru atacantul pe care tot încearcă să pună mîna din 2009: Costin Curelea (27 de ani)!

Speriaţi de sterilitatea lui Cassio şi Sburlea, conducătorii din Grant l-au contactat pe patronul Sportului, Vasile Şiman. Giuleştenii îl vor pe Curelea sub formă de împrumut pînă la vară cu opţiune de cumpărare, nefiind dispuşi să plătească în acest moment milionul de euro la care e cotat fotbalistul de patronul "studenţilor".

Niculae în stand-by
Negocierile vor continua în aceste zile, dar dacă pista Curelea va pica Rapid se va îndrepta către Daniel Niculae. Fostului golgeter rapidist nu-i merge prea bine în Liga a 2-a din Franţa, fiind trecut pe linie moartă la AS Monaco după ce anunţase iniţial că vrea să plece de la echipă pe motiv că i-a fost redus salariul. Nico ar putea fi tentat să vină împrumut în Giuleşti datorită relaţiei excelente cu Răzvan Lucescu şi a perspectivei unui nou sezon european cu Rapidul, echipă ca şi calificată în grupele Europa League.

Sburlea pedepsit, Cassio pe făraş
Sburlea, Cassio şi Pancu sînt oamenii pe care Răzvan Lucescu i-a utilizat pe postul de atacant central şi tocmai "veteranul" Rapidului a dat satisfacţie. Sburlea n-a mai prins nici un minut pe teren după înfrîngerea cu U Cluj (0-2). Motivul? Răzvan l-ar fi pedepsit pentru că vîrful ar fi îndrăznit să-i răspundă în timpul partidei. În ce-l priveşte pe Cassio, oficialii giuleşteni au ajuns la limita răbdării din cauza ineficacităţii sale şi plănuiesc să-l vîndă la iarnă.

0 goluri au reuşit Sburlea şi Cassio în primele patru meciuri oficiale ale sezonului. Curelea are un gol după trei etape din Liga 1

"E timpul să-mi găsesc o echipă mai puternică. N-are legătură neapărat cu banii, fiecare îşi doreşte să ajungă să facă performanţă" (Costin Curelea, atacant Sportul)

"Copos mi-a zis că-l vrea pe Curelea. Eu l-am sfătuit să-l ia şi pe Tibi Bălan de la naşul lui, Şiman" (Gigi Becali, patron Steaua)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
spadacio97
spadacio97  •  21 August 2011, 13:22

Imi este dor de acel tricou din sifonier care scrie NICULAE pe el si un numar: 21 dar care a ramas mic dar nu am de unde sa imi cumpar un nou tricou cu Niculae.

spadacio97
spadacio97  •  21 August 2011, 13:19

Il vreau pe NICO 21.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  20 August 2011, 15:53

daca scot 1 mil jumate avem noi cei dela dinamo virf pentru ei ,pe gratis cum vrea copos nu sint ,poate la rapid 2..... sau da 2 jucatori pe Rui Duarte si Marcos António si va dam atacant de clasa tinar si cu tot viitorul in fata om de baza la nationala de tineret si viitor jucator la nationala mare ,daca vrea copos contacteaza pe borcea si badea si se face tranzactia ..succes la achizitie

Vezi toate comentariile (13)
Comentează