FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la Europa » Ţălnar mizează pe ofensivă în meciul cu Gaz Metan

Andrei Cristea, 28 de ani, are contract cu Dinamo pînă în vara lui 2015
Andrei Cristea, 28 de ani, are contract cu Dinamo pînă în vara lui 2015

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 19:24

Ţălnar pregăteşte ofensiv partida cu Gaz Metan, de duminică: Andrei Cristea în avanposturi, Alexe pe stînga şi Curtean la creaţie.

Singura şansă ca Dinamo să mai spere la o participare în cupele europene din sezonul următor este ca duminică, de la ora 14:00, să obţină toate punctele din confruntarea cu Gaz Metan Mediaş. În afară de Cătălin Munteanu, accidentat, Cornel Ţălnar are la dispoziţie tot lotul şi se gîndeşte să joace ofensiv împotriva lui Gheorghe Mulţescu, cel care va fi noul antrenor al lui Dinamo din vară!

Andrei Cristea are şanse mari să fie titularizat alături de Ionel Dănciulescu în atac, Marius Alexe urmează să evolueze ca mijlocaş stînga, iar Curtean va fi noul "creier" al echipei lîngă Boubacar, în centrul liniei mediane. Cosmin Matei va fi tot mijlocaş dreapta, iar în defensivă ar putea apărea o surpriză. Dragoş Grigore, care a greşit flagrant la Tîrgu Jiu, ar putea rămîne doar rezervă, iar lîngă Srgian Luchin să apară Alexandru Dandea.

215 minute în 12 meciuri a jucat Andrei Cristea pentru Dinamo, în acest sezon, fără să marcheze, fiind titular doar o dată, cu Chiajna, 2-0

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Negoiţă să nu-l imite pe Gigi!"
Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, e deranjat de zvonurile conform cărora Ionuţ Negoiţă l-a contactat pe Gheorghe Mulţescu pentru a veni la Dinamo din vară. "Dacă informaţia a plecat de la domnul Negoiţă, e urît. Eu nu cred în astfel de coincidenţe înaintea meciului. Să nu mai încerce să-l imite pe Gigi Becali pentru că acesta nu e imitabil. Am încredere în Mulţescu, care mi-a spus că nu e nimic adevărat", a zis Horoba.

Bătaie în vestiar?
Săptămîna trecută, s-au încins spiritele la antrenamentul dinamoviştilor. Cosmin Matei a intrat mai tare la Andrei Cristea, iar ultimul s-a enervat şi a început să-l lovească pe mijlocaş, conform wowbiz.ro. Conflictul a fost aplanat de Luchin, care l-a "atins" şi el pe Cristea. Ieri, cei trei au infirmat pe gsp.ro. "Se mai întîmplă lucruri la antrenamente, e normal, dar nu a existat conflict", a zis Cristea. "Sînt prieten cu Andrei de 7 ani, cum să ne batem?", a explicat şi Luchin. "Invenţii, nu m-a bătut nimeni", a încheiat Matei. (Gabriel Burete)

"La stadion, nu în parc!"
Dinamoviştii vor juca duminică, împotriva lui Gaz Metan Mediaş, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Antena 1 şi Dolce. "Este o oră cam ciudată, niciodată nu am jucat atît de devreme, doar în liga a doua, cînd începeam la 11:00. Sînt sigur că vor veni suporterii să ne susţină, îi rugăm să lase plimbarea prin parc şi să vină în număr mare la stadion ca să asiste la victoria noastră împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş", a declarat Cosmin Matei la Dolce.

Inbox:
- Jucătorii s-au antrenat intens ieri, la Săftica, după ce s-au relaxat la iarbă verde marţi. Cornel Ţălnar i-a "rupt" fizic pe jucători, cu două antrenamente tari pentru a recupera ziua de pauză.
- Cătălin Munteanu continuă recuperarea la o clinică specializată din Capitală după operaţia de la genunchiul drept, mijlocaşul urmînd să meargă la un control amănunţit la Acibadem, din Istanbul, peste două săptămîni.
- Steliano Filip nu va mai fi în lotul echipei mari în acest final de sezon, el fiind trimis la echipa secundă pentru a o ajuta pe Dinamo II să evite retrogradarea.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
gymd
gymd  •  25 Aprilie 2013, 14:53

vaalah: Voi vorbiti mah, pai voi ne stricat draq coeficientul, iara vreti sa luati 5 boabe de la vreo caricatura de echipa :))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))) mai bine merg Pandurii,Petrolul,Astra pt ca echipele astea chiar joaca fotbal, nu mimeaza ca voi :)))))))))))))

gymd
gymd  •  25 Aprilie 2013, 14:50

eu zik ca chestia asta cu Multescu antrenor la Dinamo este doar o diversiune , ca sa ii distraga atentia de la lucru si poate poate om profita si noi duminica :))))))))) orikum daca ar veni, eu zik ca n-ar face mare lucru, a mai fost de 2 ori antrenor la Dinamo si cea facut :)))))))) este adevarat ca a stat si putin dar si lucrat de fosta conducere infecta, mie imi place de Multescu ca joaca 4-3-3 si promoveaza in adevaratul sens al cuvantului notiunea de TINERI, sper sa-i vad titulari pe: Stanescu,Buia,Burnea,Dobrosalvievici,Cazacu si altii dar si vreo 8-9 transferuri de valoare

gymd
gymd  •  25 Aprilie 2013, 14:47

tiger91ron: Voi unde mai jucati mah Prazarilor, in liga de legume :))))))))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează