FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atac la Pițurcă în războiul cu Becali: "Ar fi făcut ca Steaua să ajungă ca Universitatea Craiova"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 11:42

Dinu Gheorghe, fost conducător la Dinamo și Astra, s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali și Victor Pițurcă și l-a atacat pe antrenor, spunând că Steaua, în 2010, ar fi putut avea soarta Universității Craiova dacă patronul nu era atent.

"Becali a fost deștept în 2010, i-a mers mintea și nu s-a lăsat păcălit. Dacă nu era atent, Steaua ar fi avut soarta Craiovei lui Mititelu. Nu vreau să dezvolt subiectul acum. I-a mers mintea și nu s-a lăsat păcălit. A fost atent cu hârtiile pe care probabil nu le-a semnat.

Mi se pare că e o prostie ce se întâmplă în clipa de față. S-au făcut greșeli când s-a preluat echipa în 2003 sau pe parcurs. De ce ați dat-o în 2003? De ce nu au luat-o ei, cei care o dețineau până atunci, Păunescu și membrii fondatori? L-au așteptat pe Becali? S-au păcălit de două ori cu Becali", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Citește și: Replică acidă a lui Gigi Becali pentru Victor Pițurcă: "O să aveți o mare surpriză când o să vedeți asta!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (68)
431516447010175
Nuta Radu  •  15 Ianuarie 2017, 07:11

Eu sunt STELIST decand sa infiintat aceasta echipa cu toata fiinta mea de asemeni copii nepoti sunt stelisti cu toata fiinta ,vine acest veninos de ura pe care o are acest piturca acest om nu vrea nimic bun ca are numai rautate in fiinta lui ,a nu ia mai dat malai becali si antorso ca la craiova pe care este factorul principal care a distrusonu se vede pe fata lui ca are numai rautate veninoasa in fiinta lui.

1095968993846732
Petru Masca  •  14 Ianuarie 2017, 18:46

Piturca, Prepelita. etc.,sunt nume de pasari, nu de sportivi. Acest domn, nu face cinste poporului ROMAN, prin comportamentul sau. O sa revin cu noi comentarii.

capitza1967
capitza1967  •  14 Ianuarie 2017, 17:53

Cioban , necioban cum o fi , dar de mers ii merge mintea ! Acum toti cei ce intra in afaceri cu Piturca sunt foarte atenti si-si consulta apropiatii si avocatii , dar in 2010 nu era vestit pentru excrocheriile sale . Vestea i s-a dus dupa ce i-a tras teapa lui Mititelu si a contribuit decisiv la desfiintarea Universitatii Craiova .

Vezi toate comentariile (68)
Comentează