FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Atac la Porumboiu! Wesley s-a supărat că clubul negociază transferul său la Steaua

Wesley e cel mai bun fotbalist al lui Hizo şi printre puţinii care au curaj să critice public patronul
Wesley e cel mai bun fotbalist al lui Hizo şi printre puţinii care au curaj să critice public patronul

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 25 iunie 2011 14:39

Wesley s-a declarat deranjat de negocierile cu Steaua în legătură cu transferul său la formaţia bucureşteană.

Tratativele dintre Adrian Porumboiu şi Gigi Becali ce l-au avut ca subiect principal l-au scos din sărite pe Wesley Lopes. "A fost o glumă care mie nu mi-a plăcut deloc. Să facă glume cu cine vor ei, dar cu mine nu e bine!", a tunat brazilianul de 30 de ani.

Patronul Stelei a recunoscut că a oferit 700.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Wesley, însă Porumboiu a refuzat banii, solicitîndu-i la schimb pe Nicoliţă şi pe Latovlevici. După ce TAS a reconfirmat hotărîrea FIFA de a le interzice achiziţiile şi în această perioadă de mercato, moldovenii au renunţat la idee şi au decis să-l păstreze pe atacantul sud-american.

Wesley şi Porumboiu s-au mai contrat dur în urmă cu aproape un an, cînd fotbalistul urma să intre în ultimele 6 luni de contract şi nu dorea să semneze prelungirea. În pauza de iarnă, finanţatorul galben-verzilor i-a oferit un salariu de 400.000 de euro pe sezon, cel mai mare din Liga 1, iar vedeta Vasluiului a parafat un nou acord, valabil pînă în ianuarie 2014.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
octavcne
octavcne  •  26 Iunie 2011, 15:33

Porumboiu e inteligent. Wesley este intr-o usoara scadere de forma, si avand in vedere si varsta acestuia probabil ca aceasta panta descendenta va continua. Ar fi fost un moment foarte bun pentru vanzarea acestui fotbalist, dar in nici un caz pe 700.000. Oricum Wesley ramane unul din jucatorii cei mai buni care evolueaza la noi in campionat, si va face un sezon mult mai bun in comparatie cu petardele pe care tot le cumpara Becali - se va vedea si cu Tatu ce "mare" jucator e. A dat si el un gol si e privit acum ca un super jucator. Urmatorul gol il va da probabil pe la toamna - in meciurile oficiale, si atunci cu o echipa de cel mult mijlocul clasamentului.

opensource
opensource  •  26 Iunie 2011, 02:40
Postat de bdgeorge pe 25 Iunie 2011, 07:25

unde JOACA mai moldovene??? In Champions League??? Cind? Cu cine?..Joaca in mitea ta unde cei doi neuroni pe care ii detii zburda liber..Joaca in turul 3 preliminar al CL adica sa intelegi si tu nu au nici o sansa ..dimpotriva pt ca nu sunt cap de serie au mari sanse sa nu prinda nici Europa League,mari de tot eipot sa pice in penultimul tur preliminar de o echipa clasata pe 4 in Anglia,Spania si atunci adio...cupe europene

bine ma breloc,...fii bland ca-ti spargi teava de esapament cu eforturile matale de a ne demonstra ca nu avem fata de LC si nici de UEFA, chestia e ca ma intreb cu ce echipa tii ca sa-ti spun cum e cu "moartea Caprioarei" cantata la Cenaclul flacara de fratii Penisoara si dublati de injuraturile marelui maestru decedat sa-i fie tarana usoara de comunist Paunescu. Deci colac peste pupaza, ori pupaza peste colac, nu mai conteaza lasa-ne sa jucam si noi in LC si critica-ne apoi...miroase a gelozie si frustrare reactia ta! ;-))

cfrclujole
cfrclujole  •  25 Iunie 2011, 16:21
Postat de ockilaaa pe 25 Iunie 2011, 14:56

cred ca se aplica doar atunci cand VOR sa aduca jucatori nu si atunci cand vor sa vanda. e posibil sa gresesc dar cam asa ar fi.

tot transfer se numeste

Vezi toate comentariile (10)
Comentează