FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Atac violent al lui Jorge Costa la adresa patronului Stelei: "Gigi Becali? Un papagal!"

Jorge Costa (40 de ani) a debutat în cariera de antrenor în urmă cu 6 ani, ca secund la Braga
Foto: citynews.ro
Jorge Costa (40 de ani) a debutat în cariera de antrenor în urmă cu 6 ani, ca secund la Braga Foto: citynews.ro

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 10:29

Tehnicianul portughez şi-a ieşit din fire după ce a fost întrebat ce părere are de acuzele şefului din Ghencea că "CFR a fost dusă pe primul loc de arbitri"


Războiul la titlu nu se duce doar pe teren, între echipe, ci şi în declaraţii de la distanţă între oficialii cluburilor implicate. După ce Gigi Becali a spus că CFR a ajuns lider datorită faptului că e favorizată de arbitraje, patronul Stelei a primit o replică extrem de dură din partea antrenorului clujenilor, portughezul Jorge Costa.

"Noi muncim bine şi am ajuns pe merit pe primul loc. Dar să vă zic ce cred eu despre cei care doar dau din gură mereu. Ştiţi ce înseamnă un papagalo, nu? Cel care vorbeşte mult. Ce se zice dinspre adversarii noştri nu e important pentru noi. Avem conştiinţa împăcată că facem o treabă bună. Cît despre papagalul care dă din gură, credeţi-mă că ştiu ce vorbesc, că am şi eu acasă doi papagali care vorbesc la fel de mult", a reacţionat Costa ieri.

15 ani a jucat Jorge Costa la FC Porto, echipă al cărei căpitan a fost şi cu care a cîştigat nu mai puţin de 24 de trofee, inclusiv Liga Campionilor

"Distanţa de 6 puncte dintre CFR şi Steaua e făcută de arbitri. Arbitrul Radu Petrescu le-a scos mingea din poartă sibienilor cu CFR, iar Haţegan n-a dat penalty pentru Astra tot cu CFR. Nu mai zic de meciul direct al nostru în care Mureşan n-a fost eliminat în prima repriză"
Gigi Becali, patron Steaua

Şi-a bătut nevasta
Jorge Costa, căruia i se mai spunea şi "Animalul" pe vremea cînd juca fotbal, a avut şi la Cluj un episod cu care a reuşit să şocheze. El şi-a bătut soţia atît de violent, încît aceasta a decis să-l părăsească, intentînd divorţ.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (289)
rivadeldinamo
rivadeldinamo  •  27 Martie 2012, 19:10

....A VRUT SA SPUNA : PAPAGALITZA !!!!!!

icostin66
icostin66  •  27 Martie 2012, 11:39

Unde vezi tu ''atac violent'' ?! Portughezul nu a facut altceva decit sa constate un lucru pe care il vede toata lumea...

mariusgiulea1
mariusgiulea1  •  26 Martie 2012, 19:10

Ce legatura are nevasta-sa cu papagalul de jiji???? Eu nu vad nici una, insa portughezul are dreptate, desi nu simpatizez CFR-ul. Cand te dedici meseriei tale 25 de ore pe zi iar altul cu mertzan si trening de 300 de marci din Germania spune ca esti ajutat de arbitri sau pur si simplu iti trimite prin sms echipa (cazul Ilie Stan) te gandesti de foarte multe ori si din ce in ce mai des daca munca ta este intr-adevar apreciata....Avem antrenori buni si foarte buni in Liga 1, jucatori cat-de-cat insa conducatorii sunt de-a dreptul penibili.

Vezi toate comentariile (289)
Comentează