FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA E INTERESATĂ DE UN ARGENTINIAN DIN CAMPIONATUL ELEN

Atacant de la Olympiakos!

Articol de , - Publicat luni, 02 iunie 2008 00:00

Leonel Nunez, vîrful argentinian al campioanei Greciei, cu care a jucat în Champions League, e o ţintă pentru roş-albaştri.

Steaua caută în continuare să realizeze transferuri din străinătate pentru a-şi întări echipa în vederea noului sezon. Unul dintre posturile pe care Lăcătuş a cerut jucători în mod expres este cel de atacant, iar conducerea Stelei a pus ochii pe atacantul lui Olympiakos Pireu, Leonel Nunez.

N-a jucat în faţa lui Kovacevici şi Lua-Lua
Vîrful argentinian de doar 23 de ani a ajuns în Grecia în vara anului trecut, însă deşi a jucat în 28 me­ciuri, în toate competiţiile, a prins de puţine ori prima echipă din cau­za concurenţei dure din atac. Acolo, au fost preferaţi mai mereu Darko Kovacevici şi Lua-Lua, ultimul adus de la Portsmouth. Tocmai pentru că nu s-a adaptat, şefii lui Olympiacos vor să-l vîndă pe cel pe care l-au adus din prima ligă argentiniană pentru 2,5 milioane de euro.

S-a duelat cu Cannavaro Şi Terry
Nunez, care mai are contract cu gruparea greacă pînă în iunie 2011, ar costa minimum un milion de euro, dar ar putea intra în discuţie şi varianta împrumutului. Steaua l-ar dori mai ales pentru că este un fotbalist obişnuit cu meciurile de înalt nivel.

El a bifat 3 meciuri în Cham­pions League, cu Real Madrid, Chelsea şi Werder Bremen, şi are la activ trei derby-uri Olympiakos - Panatinaikos, în unul dintre ele marcînd şi un gol.

400.000 euro este salariul lui Nunez la Olimpiakos Pireu

15 minute a jucat Nunez în Champions League: 5 minute cu Real Madrid (2-4), 6 minute cu Werder Bremen (3-0) şi 4 minute cu Chelsea (0-0)

2 este numărul trofeelor cucerite de Nunez cu Olympiakos: Supercupa Greciei (2007) şi titlul Greciei (2008)

Carte de vizită

Leonel Nunez

s-a născut pe 13 octombrie 1984

are 1,85 metri şi 75 de kilograme

între 2004 şi 2007 a evoluat la Argentinos Juniors, bifînd 64 de meciuri şi 18 goluri

la Olympiakos Pireu a jucat în 28 de partide şi a marcat 6 goluri

a fost de 8 ori titular, în restul de 20 de jocuri intrînd din postura de rezervă

Steaua trage şi de Pepe
Adrian Ilie n-a renunţat nici la Pepe Moreno (foto). “Le vom face celor de la Independiente o ultimă ofertă, la care sperăm să răspundă afir­ma­tiv. Fotbalistul îşi doreşte să rămînă la Steaua pentru a juca în Cham­pions League. A discutat şi el cu ofi­cialii clubului argentinian, dar nu a primit încă un răspuns”, a spus Adri­an Ilie. Pepe (26 de ani) a evoluat în toate cele 15 meciuri ale Stelei din 2008, reuşind să marcheze de 5 ori.

A explodat în 2006
Leonel Nunez a jucat în Argentina la echipa de primă ligă Argentinos Juniors, al cărei stadion se numeşte “Diego Armando Maradona”. La finalul “Aperturii” din 2006 el a reuşit să intre în topul celor mai buni 10 marcatori din Argentina, cu 8 goluri, în ciuda faptului că a evoluat la o echipă care nu face parte dintre cele mai importante din Argentina.

Ce zice Ilie
Managerul sportiv al Stelei a comentat ieri referitor la situaţia atacantului campioanei Greciei. “Nu cred că Olympiakos va renunţa la Nunez. Îl ştiu pe jucător bine, e foarte bun, dar nu sîntem în negocieri avansate cu şefii lui Olympiakos pentru a-l aduce în Ghencea”, a declarat ieri Adrian Ilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  02 Iunie 2008, 15:59

insistati pentru pepe, ca el e acomodat cu steaua. si luati-l la steaua pe nunes de la buzau, cel luat de la lubin si care e mai tehnic decat toata echipa stelei la un loc, minus dayro si nu stiu tiago!

 •  02 Iunie 2008, 11:45

S-a duelat cu Terry si Cannavaro... uuuu cate 5 minute!! Obisnuit cu meciurile la nivel inalt.. o fi jucat el prin Bolivia.

 •  02 Iunie 2008, 10:45

Mare jucator are cate 5 minute jucate, cred ca a si atins mingea de vreo 3 ori pe meci, deci transfer de marca...........

Vezi toate comentariile (5)
Comentează