FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Atacant pe placul lui Pustai » Pandurii Tîrgu Jiu şi-a stabilit ţinta pentru iarnă

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 18:07

Vîrful de atac Cristi Bud s-ar putea despărţi în această iarnă de Gaz Metan, grupare cu care va intra în ultimele şase luni de contract.

De serviciile atacantului în vîrstă de 28 de ani se interesează Pandurii Tg. Jiu, care îl consideră pe Bud o soluţie pentru compartimentul ofensiv.

Un atu important în perspectiva realizării transferului îl reprezintă faptul că tehnicianul Cristi Pustai îl cunoaşte foarte bine pe fotbalist, de pe vremea în care a antrenat la Mediaş.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Noiembrie 2013, 20:47

Pandurii trebuie sa returneze intaii milioanele de euro papate din bugetul statului prin conexiunile Condescu-PDL si dupa aia sa vedem ce maruntis le mai raman pentru varul cu care se marcheaza terenul ....

plesan
plesan  •  15 Noiembrie 2013, 20:04

Sa vina la Tgjiu ,e bine primit !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează