FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Atacul "aristocraţilor" » Clubul Aristocrat Rapid l-a pus la punct pe Copos

Situaţia de la Rapid i-a revoltat pe aristocrați
Situaţia de la Rapid i-a revoltat pe aristocrați

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 19:51

Clubul Aristocrat Rapid a emis ieri un comunicat în care îl acuză pe Copos că a distrus clubul giuleştean.

Deranjaţi de situaţia în care a ajuns clubul din Grant, care a strîns datorii de aproape 30 de milioane de euro, aflîndu-se în insolvenţă, membrii Clubului Aristocratic Rapid (CAR), Mihai Pîrvu, Dan Grigore, Constantin Ionescu, Ovidiu Nahoi şi Radu Călin Cristea, l-au criticat ieri dur pe George Copos, reproşîndu-i că a defăimat imaginea clubului, şi îi cere acestuia să plece din Giuleşti.

Pasaje din comunicatul CAR:

- "Acceptaţi adevărul, dle Copos: aţi fost exclus din povestea Rapidului!"

- "Acum 20 de ani, Rapid era un club onorabil, cu blazonul aureolat de rezistenţa din timpul regimului comunist ( "Galeria lui Rapid/N-a fost membră de partid"). Acum, are obrazul pătat de manevrele puse la cale de conducătorii săi, care i-au şi adus în faţa justiţiei".

- "Acum 20 de ani, Rapid era un club sărac. Acum se află în pragul falimentului".

- "Acum 20 de ani, Rapid nu cîştiga trofee, dar avea stadionul plin la orice meci. Acum, din cauza arivismului proverbial al dlui Copos, a trasformării de către acesta a Rapidului într-una din multele sale afaceri, a scandalurilor judiciare în care a tîrît imaginea echipei, Rapidul şi-a pierdut în bună parte sprijinul suporterilor".

- "Acum 20 de ani, Rapid nu era dator nimănui. Acum, i-ar fi dator doar patronului cu peste 20 de milioane de euro! Frumoasă dobîndă aţi câştigat, dle Copos, de la Rapid: 1 milion de euro pe an!".

- "Acum 20 de ani, Rapid însemna bucuria jocului. Acum înseamnă delăsare, paragină, neputinţă, amărăciune".

- "Acum 20 de ani, Rapidul era o trufanda a fotbalului românesc, acum a ajuns, doar din cauza dlui Copos, o sarailie expirată".

- "Socotiţi-vă un privilegiat: dacă Dan Coe ar coborî din Ceruri, fiţi sigur că v-ar trata după legea Rapidului, obligîndu-vă la alergări în marş forţat pe ruta Potcoavă-Basarab-Triaj".

- "Vă faceţi cruci, ca toţi comuniştii de omenie, şi cereţi îndurare Domnului. Aţi aflat cumva care este unul din «păcatele strigătoare la cer»? «Oprirea plăţii lucrătorilor!»".

- "Rapid nu-i datorează nimic domnului Copos, ci invers. Fără dl Copos, Rapid ar fi rămas Rapid. Fără Rapid, dl Copos ar fi rămas un ilustru anonim".

- "«Salvarea» clubului prin insolvenţă este demagogie pură şi ticăloasă inginerie financiară prin care doriţi măcar să vă recuperaţi banii dintr-un club împins în ruină. De fapt, dumneavoastră vreţi să vă salvaţi pe seama Rapidului, nu invers".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (19)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Decembrie 2012, 12:06

Copos este un comunist de omenie ...asta da !!!

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  18 Decembrie 2012, 11:09

Şi-au ales denumirea asta special ca să râdă lumea de ei?

badeadorian
badeadorian  •  18 Decembrie 2012, 10:28
Postat de badeadorian pe 18 Decembrie 2012, 10:25

Copos si-a FACUT IMAGINE pe spinarea Rapidului 20 de ani maestre . NU A BAGAT BANI LA RAPID decat cu ideea SA SCOATA IN PLUS . Nu A AJUTAT RAPIDUL .. s-a ajutat pe el . Tu il confuzi pe Copos cu baronul Neumann !!! .

Copos NU A SPONSORIZAT Rapidul cu un leu !!! Copos A BAGAT BANI IN RAPID CU IDEEA SA SCOATA PE PLUS .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează