FOTBAL  »  Superliga  »  MECIURI SUSPECTE

Atenţie la finalul campionatului » Trei meciuri din Liga 1 sînt bănuite că vor fi blătuite

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 17 mai 2013 11:26

Astăzi începe antepenultima etapă în Liga 1 şi, pe lîngă lupta pentru un loc în cupele europene, există încă semne de întrebare şi în privinţa ultimelor 4 locuri în clasament, cele retrogradabile.

Trei echipe din această zonă a clasamentului vor disputa meciuri în ultimele 3 etape, două chiar în această rundă a 32-a, care ridică mari semne de întrebare. E vorba despre 3 partide care în lumea fotbalului românesc creează suspiciuni privind corectitudinea cu care se vor disputa.

1. Etapa a 32-a, Steaua - Viitorul Constanţa
Primul şi cel mai vizat e disputa de duminică seara, din Ghencea. La Steaua e patron Gigi Becali, finul lui Gică Hagi, patronul Viitorului. Chiar înaintea acestui joc, Reghecampf a luat o măsură care creează un mare avantaj constănţenilor: le-a dat vacanţă unor jucători extrem de importanţi, printre aceştia fiind Tătăruşanu, Szukala, Latovlevici, Bourceanu. În plus, vor lipsi accidentaţii Chiricheş şi Chipciu, în timp ce în poartă va fi puştiul Cojocaru, 17 ani.

"Hagi dacă vrea în Liga 1 să bată nişte copii", a sunat declaraţia lui Gigi Becali, care însă a adăugat: "Nu va fi nici un blat, cum să le zic eu alor mei să dea pe lîngă minge. Eu nu mi-am dat meciul mie atunci cu Buzăul şi îi dau acum punctele lui Hagi?".

2. Etapa a 32-a, CFR Cluj - Concordia Chiajna
Tot în această etapă, într-un meci care va vea loc diseară, Chiajna are nevoie disperată de puncte pe terenul CFR-ului pentru a spera la evitarea retrogradării. În urmă cu două etape, CFR a pierdut ciudat, tot pe teren propriu şi tot cu o echipă din zona retrogradării, cu CS Severin. În plus, despre CFR s-a spus şi a fost mereu acuzată cu degetul, chiar la modul direct de către Adrian Porumboiu, că în sezoanele în care nu a contat în lupta la titlu, cum se petrece şi acum, "şi-a pregătit terenul pentru următorul campionat".

3. Etapa a 34-a, CSMS Iaşi - FC Vaslui
Acest meci se va disputa fix în ultima rundă şi e posibil ca gazdele să aibă nevoie de toate cele 3 puncte pentru a putea evita retrogradarea. În urmă cu două săptămîni, Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate că Adrian Porumboiu e în discuţii avansate cu primarul Iaşiului pentru a se muta în Copou, unde ar urma să aibă la dispoziţie un stadion şi un oraş de 5 stele pentru a face performanţă. Tocmai din acest motiv, meciul din 29 mai ridiă semne mari de întrebare, mai ales că aproape sigur la acea oră, FC Vaslui va fi o echipă care va evolua degeaba, neavînd nici un obiectiv de atins.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (107)
cfrclujole
cfrclujole  •  20 Mai 2013, 16:28
Postat de robert1205 pe 17 Mai 2013, 23:02

CFR Cluj - Concordia Chiajna 1-1 BLAT

Cine si ce a castigat cu egalul asta, nea'sampanie?

plischi
plischi  •  18 Mai 2013, 10:10

titlul corect: ALTE TREI MECIURI VOR FI BLATUITE. numarati-le pe cele de pana acum si va vetzi ingrozi. singura echipa care N-A BLATUIT NIMIC MERGE CATRE DESFIINTZARE.

robert1205
robert1205  •  17 Mai 2013, 23:02

CFR Cluj - Concordia Chiajna 1-1 BLAT

Vezi toate comentariile (107)
Comentează