FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Attila Hadnagy se retrage în meciul dintre Sepsi și FCSB

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2019 16:41

Oficialii lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au anunţat că duelul de sâmbătă  cu FCSB va fi meciul de retragere al fostului căpitan al echipei, Attila Hadnagy (38 de ani), numit recent în funcţia de director general al grupării covăsnene.

Sepsi - FCSB, în penultima etapă din play-off, e duminică, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro.

Născut pe 8 septembrie 1980, la Sfântu Gheorghe, Hadnagy a debutat în 1998 la seniori, în tricoul formației locale Oltul, unde a jucat până în 2004. A mai evoluat apoi pentru Petrolul Ploiești, în Liga a 2-a, iar în 2007 s-a transferat la FC Brașov, tot în eșalonul secund.

În primul an în tricoul galben-negru, Atti a devenit golgheter al Ligii a 2-a și a promovat în prima ligă cu echipa antrenată pe atunci de Răzvan Lucescu. A ajuns apoi, pentru trei ani și jumătate, la FC Botoșani, iar în 2016 s-a întors acasă, la Sfântu Gheorghe, unde Sepsi OSK tocmai promovase în Liga a 2-a.

A fost din nou golgheterul ligii secunde în anul în care Sepsi a obţinut o promovare istorică, aflându-se acum la capătul celui de-al doilea an în prima ligă cu trupa alb-roșie. Pentru Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Hadnagy a marcat 33 de goluri în 63 de partide.

Vezi și: 

Nicolae Dică a răbufnit: „Marius Șumudică va fi noul antrenor al FCSB! Nu se întoarce el ca o clătită?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
103179470776675
Sabin Ellak  •  08 Mai 2019, 12:22

Felicitari Attila ! Ai facut mult atat pentru fotbalul national cat si pentru cel local.Succes in continuare,si speram,ca meciul de adio,va aduce si primul succes din play off pentru SEPSI OSK, rezolvand definitiv si soarta campionatului,prin eliminarea FCSB de la tortul de campion ! Golul de victorie speram sa fie marcat de Hadnagy Attila atat pentru declaratiile facute de Becali impotriva echipei secuiesti cat si pentru prestigiul fotbalului covasnean !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează