FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Au ajuns la Piatra Neamţ cu autocarul suporterilor

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Un necaz nu vine niciodată singur pentru jucătorii moldovenilor. Au pierdut la Piteşti, contra celor de la Internaţional Curtea de Argeş (0-2), şi au pierdut şansele de a se salva de la retrogradare, iar după ce au plecat din oraşul unde au disputat meciul li s-a stricat şi autocarul. Maşina nu a mai putut fi reperată, aşa că elevii lui Filipovici au ajuns sub Pietricica datorită ajutorului acordat de fani. Suporterii Ceahlăului care au făcut deplasarea au cedat unul dintre autocare fotbaliştilor, altfel aceştia din urmă rămîneau în cîmp!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  10 Mai 2010, 19:37

Frumos gestul fanilor si sper ca ceahlau sa revina in liga 1.Spre deosebire de alti conducatori, care la momentul zero, au spus gata cu aranjamente si arbitri, stefan a fost printre putinii, care sau tinut de cuvant, sia facut baza de cl, a crescut jucatori tineri , dar care inca nau valoare de liga 1, dar cu putina experienta se poate, prea multe meciuri pierdute pe final.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează