FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Au amăgit 15.000 de oameni! » Steliştii i-au ignorat pe suporterii care s-au strîns la amicalul cu Brăila

Brăilenii au luat cu asalt autocarul Stelei la finalul meciului. +2   FOTO
Brăilenii au luat cu asalt autocarul Stelei la finalul meciului.

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 00:58

Steliştii au atras o asistenţă-record la Brăila, unde au ignorat înainte şi după meci mulţimea strînsă pe stadion.

Steaua a transformat amicalul pe care l-a jucat sîmbătă la Brăila într-o sursă de nervi şi de frustrare. Venirea roş-albaştrilor a strîns 15.000 de oameni pe stadionul divizionarei secunde, în ciuda vremii urîte, spectatori pe care roş-albaştrii i-au ignorat aproape total. Exceptînd cele 90 de minute pe care le-au petrecut pe teren, fotbaliştii nu au interacţionat absolut deloc cu publicul atras pe stadion special pentru ei. Nici înainte, nici după joc.

Reghecampf şi jucătorii s-au grăbit să intre în vestiar cînd Ionel Ivan a fluierat finalul partidei, nervoşi din cauza scorului şi pentru că arbitrul le refuzase un penalty la una dintre ultimele faze ale meciului.

Nici Reghe nu s-a oprit
Lumea a părăsit tribunele şi a migrat în faţa vestiarelor, în jurul autocarului Stelei, sperînd c-o să poată ajunge măcar aşa aproape de fotbalişti, pentru poze şi pentru autografe. Dar roş-albaştrii i-au ignorat în continuare pe brăileni. Reghecampf a fost aşteptat de cîţiva fani care îi pregătiseră un tablou-diplomă. Nu i-a băgat în seamă. Apoi, jucătorii au ieşit unul după altul şi s-au grăbit să urce în autocarul izolat de mulţime de un cordon de jandarmi şi de garduri din metal.

Spectatorii au strigat pe rînd numele jucătorilor care apăreau din cabină, i-au rugat să se apropie pentru semnături şi pentru fotografii. N-au avut succes, aşa că admiraţia şi entuziasmul pe care sosirea Stelei le generase s-au transformat în supărare şi oamenii au început să huiduie atunci cînd autocarul s-a umplut şi a luat-o din loc spre Bucureşti. Singurul care s-a ales cu ceva atenţie din partea steliştilor a fost un brăilean aflat într-un scaun cu rotile.

Alţii folosesc amicalele pentru asta
Dinamo a mers cel mai des, dintre cluburile mari din Liga 1, în oraşe din provincie fără echipe de Liga 1, tocmai ca să interacţioneze cu suporterii şi să cîştige noi fani. Mai ales Mircea Rednic insista pentru asemenea acţiuni cînd îi antrena pe "cîini".

Cluburile din străinătate procedează la fel. Cînd Real Madrid a ajuns la Los Angeles, Cristiano Ronaldo şi-a alocat timp ca să socializeze cu americanii şi să se fotografieze cu ei (foto 2). Casillas a procedat la fel la o deplasare a madrilenilor în Polonia (foto 3).

S-au supărat şi pe teren
Steliştii nu au fost nervoşi şi nerăbdători numai în zona din afara stadionului, unde îi aşteptau suporterii. Se supăraseră deja de pe teren. În ultimul sfert de oră au încercat să revină de la 0-1 şi să egaleze, dar n-au izbutit să-şi facă nici o ocazie importantă. Reghecampf s-a certat cu arbitrii că n-au dat un penalty, căpitanul Prepeliţă aproape i-a rupt glezna unui adversar, cu un tackling violent, cu talpa direct pe picior.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Reclamaţi la FRF
Oficialii de la FCM Bacău au făcut memoriu la Comisia de Licenţiere prin care au reclamat faptul că Steaua n-a luat act de decizia TAS, conform căreia trebuie să plătească un milion de euro în "cazul Baciu". "Iată că în acest moment am epuizat toate căile de atac sportive şi nu ne putem lua banii. Steaua nu îndeplineşte criteriul financiar, deoarece are datorii faţă de FCM Bacau şi, din acest motiv, nu are dreptul să primească licenţa", a spus preşedintele Daniel Scînteie.

Oţelul aşteaptă Steaua
Gălăţenii au un moral excelent înaintea partidei de peste o săptămînă cu Steaua, după ce au marcat zece goluri într-un joc amical contra echipei din Liga a III-a, CSM Moineşti. Antrenorul Petre Grigoraş crede că elevii săi pot cîştiga şi contra Stelei: "Am vrut să văd la treabă cît mai mulţi jucători, dar asta nu înseamnă că una sau alta e echipa cu care voi începe meciul cu Steaua. Cu siguranţă că ne-ar bucura un succes cu Steaua, atît pe noi, cît şi pe toţi iubitorii de fotbal din Galaţi, dar ca să cîştigăm trebuie să dăm 120 la sută".

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (52)
juliusmad
juliusmad  •  25 Martie 2013, 22:00
Postat de mateuts37 pe 25 Martie 2013, 21:44

vesti rele pt. braileni, la meciul Otelul Steaua se vand bilete doar daca ai buletin de Galati.

cine naiba vine in orasul ala?

mateuts37
mateuts37  •  25 Martie 2013, 21:44

vesti rele pt. braileni, la meciul Otelul Steaua se vand bilete doar daca ai buletin de Galati.

mateuts37
mateuts37  •  25 Martie 2013, 21:31

Brailenii maiaveau oleaca si ingenunchiau in fata autocarului stelei....de fapt ei au stat in genunchi toata viata, cand la turci, cand la galateni, cand la oi ... Nu aveti pic de demnitate, si ce e mai rau e ca o sa invadati Galatiul la meciul NOSTRU cu Stoia

Vezi toate comentariile (52)
Comentează