FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS SEVERIN, AZI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Au amînat greva » Dinamoviştii au vrut să boicoteze meciul cu Severin

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 18:17

Dinamoviştii aveau de gînd să boicoteze meciul de diseară, cu Severinul, dar s-au răzgîndit şi aşteaptă încă două săptămîni plata salariilor restante pînă să ajungă la memorii şi scandal


Jucătorii încă îşi văd de fotbal la Dinamo, aşa cum pot ei în prezent. Apăruse varianta ca roş-albii să facă grevă la meciul cu CS Severin de diseară. "Nu să ajungem să nu ne prezentăm la meci, dar să fi făcut nişte mesaje sau să fi apelat la mici lucruri prin care să protestăm. Dar am evitat să ne strigăm în public problemele, crezînd încă o dată că ne vom primi într-o săptămînă-două o mare parte din salariile restante, astfel încît să nu facem Sărbătorile de iarnă cu foamea-n stomac!", au transmis elevii lui Dorinel Munteanu.

"Cîinii" speră că reformele propuse de Ionuţ Negoiţă, inclusiv plata datoriilor, aici fiind trecute şi salariile, să se pună în aplicare. Jucătorii au şi patru luni de întîrzieri, angajaţii trei. Mulţi au luat în calcul depunerea de memorii pentru a-şi încasa restanţele, nu neapărat ca să devină liberi de contract, însă mai acordă şefilor o perioadă de graţie.

250.000 de euro însumează plata salariilor jucătorilor pe o lună în Ştefan cel Mare

ŞTIRI

"Poate juca la Chievo"
Marius Alexe, 22 de ani, e pe lista lui Chievo Verona, aşa cum a anunţat Gazeta de duminică, iar veronezii vor să plătească 400.000 de euro pentru un împrumut pe 6 luni, plus 1,5 milioane la vară dacă echipa se salvează de la retrogradare, iar vîrful confirmă. "Eu cred că Alexe valorează mai mult decît are preţul în momentul de faţă, poate juca în orice campionat din lume fără probleme", spune Florentin Petre. "Marius poate juca fără probleme la Chievo. Uneori, e nevoie să vinzi jucători tineri ca să supravieţuieşti", a comentat şi Ioan Andone.

Ar vrea pauză de iarnă
Oficialii dinamovişti vor să se alăture omologilor de la CFR Cluj şi de la Oţelul Galaţi pentru a solicita astăzi celor de la LPF întreruperea campionatului. Conform programărilor, ar trebui să se mai dispute în decembrie şi etapele 19 şi 20, lucru ce nu le-ar conveni roş-albilor, care ar mai avea o deplasare la Iaşi şi un meci acasă cu Braşovul. Chiar şi Dorinel Munteanu a spus public că ar agrea terminarea sezonului.

Legile lui Dorinel
Srgian Luchin a dezvăluit ieri: "Munteanu e foarte exigent, vrea totul de la un jucătpr. Nu ai voie cu telefonul în vestiar şi trebuie să vii cu o oră înainte la antrenament, sînt anumite reguli care ne prind bine. Cînd vii la stadion nu trebuie să te preocupe nimic în afara pregătirilor. Să fii cu mintea la fotbal, nu să stai la telefon!".

Inbox
- Ioan Andone şi Florentin Petre au împărţit premiile celei de-a treia ediţii a Cupei Cornel Dinu pentru companii. Mister n-a putut onora invitaţia. A cîştigat Roli Bina International, după ce-a învins la penalty-uri, 2-1, pe Deutek. Honeywell Garrett a luat locul 3, după finala mică în care a învins pe DB Schenker.
- Andone: "E posibil ca investitorii din fotbal, nu doar cei de la Dinamo, să se retragă unul cîte unul. Am văzut că Ionuţ Negoiţă a făcut o ofertă, să vedem dacă e reală. Atunci Dinamo şi-ar reveni".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (21)
cfrclujole
cfrclujole  •  31 Decembrie 2012, 01:29

hgjgh jvjhkj

cfrclujole
cfrclujole  •  31 Decembrie 2012, 01:28

jgjgjuy

reddogsv
reddogsv  •  03 Decembrie 2012, 15:14
Postat de imperator pe 03 Decembrie 2012, 08:54

Sucevene cum e vremea pe la voi ? E frig ? Ia și tu o căciulă în cap !

Nu-ti mai da like singur, pt ca ne-am prins toti demult! Moldovene.........:))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează